Premieră pe piaţa medicală şi de turism

Joi, 5 februarie 2015, s-a deschis, în cadrul Rin Grand Hotel București, Centrul de Excelență în Sănătate și Turism, în prezenţa fondatorilor săi: Dr. Ionuț Leahu, manager la „Dr. Leahu – Clinici Dentare”, și Răzvan Nacea, director general al agenției de turism Seytour. În viziunea celor doi manageri, proiectul – unic în România – este menit să transforme medicina într-un brand de țară şi să susțină turismul de incoming, pe cel medical și educațional.

Centrul oferă servicii integrate de stomatologie pentru adulți și copii, implantologie orală, estetică dentară, chirurgie estetică şi plastică reparatorie, precum și pachete avantajoase de turism.

„O echipă de peste 25 de medici români şi străini din Ungaria, Austria, Italia, Germania şi Spania se va asigura că pacienții beneficiază de planuri de tratament personalizate, pentru afecțiuni dentare, estetice și de medicină generală. Acest proiect inovator va face din ţara noastră un brand în turismul medical, printr-o investiție exclusiv privată”, a precizat dr. Ionuț Leahu în cadrul evenimentului.

Investiția se ridică la câteva sute de mii de euro. Pentru 2015, primul an de activitate, cei doi antreprenori estimează o cifră de afaceri de două milioane de euro.

„Prin acest proiect, vrem să transformăm turismul medical în brand de țară și, implicit, să creștem turismul de incoming. Numărul turiștilor care se tratează în România s-ar putea dubla într-un an, prin intermediul acestor servicii”, a spus Răzvan Nacea, director general al agenției Seyour.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •