Sebastian Mahu, numit Center Manager al mall-ului Promenada

De miercuri, mall-ul Promenada are un nou Center Manager. Este vorba despre Sebastian Mahu, fost head of Property Management Department al DTZ Echinox.

În noua sa funcție, Mahu va coordona, de la începutul lunii aprilie, activitățile de leasing, property și facility ale centrului comercial din Calea Floreasca. Numirea noului Center Manager face parte din strategia NEPI, deținătorul mall-ului, de consolidare a poziției de lider a acestui centru comercial pe zona de nord a Capitalei. NEPI a preluat mall Promenada la finalul anului trecut și are în plan să extindă centrul comercial Promenada cu aproximativ 25.000 metri pătrați închiriabili, de spații comerciale de modă și zone de entertainment.

Mahu a urmant cursuri de licenţă în Marketing la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, pe care le-a finalizat în 2008, completându-şi studiile printr-un master în acelaşi domeniu, tot la FEAA. Timp de trei ani, între 2008 şi 2011, noul şef de la Promenada a fost cadru didactic asociat în cadrul FEAA.

Având o experiență vasta în property management, Mahu a deținut, în trecut, poziții de la Centre Manager până la coordonator al unor departamente de administrare proprietăți. Sebastian Mahu a fost consultant al firmei poloneze ZET Transport şi Account Manager la Catalyst Solutions, societate care anual organizează, între altele, târgul de locuri de muncă „Angajatori de TOP”. Pe urmă, timp de doi ani şi şase luni, acesta a deţinut poziţia de Shopping Center Manager la Centrul Comercial Felicia, post care a reprezentat o rampă de lansare spre mediul de business din Capitală. În Bucureşti, a fost manager în cadrul firmei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox. Aici, Mahu a coordonat un departament format din 28 de persoane.

(Foto: DTZ Echinox)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •