Silviana Badea a fost numită Director de Investiții al JLL în România

Compania de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle (JLL) și-a anuțat noul director al Departamentului de Capital Markets în România. Este vorba de Silviana Badea, anterior Country Manager pentru Valad.

Silviana Badea se alătură JLL după 5 ani petrecuţi în funcţia de Country Manager pentru Valad, tot în România, unde a gestionat proprietăţile industriale şi de birouri aflate în portofoliul companiei. Badea are peste 10 ani de experienţă în toate sectoarele pieţei, atât în ceea ce priveşte investiţiile cât şi partea de agenţie, precum şi înţelegerea profundă a provocărilor din domeniului gestionării activelor imobiliare.

În funcția de Director al Departamentului de Investiții, Silviana Badea va prelua linia de business şi va coordona cele 8 mandate exclusive de vânzare desfăşurate în prezent de JLL, potrivit unui comunicat de presă. De asemenea, printre responsabilităţile sale se va număra și promovarea României ca ţintă pentru investitori.

”România este ţara mea şi oferă oportunităţi extraordinare, de multe ori încă neexploatate, pentru proprietăţi de prim rang cu risc redus pe termen lung”, a declarat Silviana Badea.

Despre JLL

JLL este o firmă specializată în servicii profesionale şi de management al investiţiilor, dedicate domeniului imobiliar, după cum scrie pe website-ul companiei.

JLL activează în 75 de ţări şi peste 1.000 de locaţii din întreaga lume. Compania oferă servicii de management şi servicii imobiliare externalizate, având un portofoliu de aproximativ 280 milioane m2 şi un volum total al investiţiilor de 99 miliarde de dolari rezultat din vânzări, achiziţii şi finanţări la nivel global în 2013.

(Foto: Facebook Silviana Badea)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •