Springer & Jacoby România are un nou director de creaţie

Adrian Ghiţă este noul Director de Creaţie al agenţiei de publicitate Springer & Jacoby România. El are o experienţă de peste zece ani în publicitate, lucrând în agenţii precum Grafitti BBDO, Cohn&Jansen şi Mercury 360, pentru clienţi ca Wrigley, Romtelecom, Dacia Renault sau Lay’s etc. De formaţie Art Director, Adrian este pasionat de strategia de comunicare, factor important în decizia de numire a sa în această poziţie.

“Îmi propun să adaug experienţa mea la spiritul german al agenţiei conduse de Raluca Simu. De asemenea, vreau să animăm cât mai creativ comunicarea brandurilor cu targetul. Câteva lucrări bune înscrise în competiţii şi o masă de fussball sunt şi ele alte obiective aflate în capul listei mele de to do’s”, a declarat Adrian Ghiţă.

“Numirea lui Adrian Ghiţă ca Director de Creaţie al Springer & Jacoby este o mişcare naturală care continuă strategia de adaptare la cerinţele clienţilor noştri. În ultimii ani, având în vedere noile trenduri de consum, ni se cere focus tot mai mare pe zona de in-store marketing, special events şi digital, deci avem nevoie de oameni cu experienţă în aceste arii”, a adaugat Raluca Simu, Managing Partner.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •