Talent Manager: Marcel Radu la ProTv și Augusta Lazarov la Antena 1

ProTv și Antena 1 și-au ales, în această lună, oameni noi pentru funcția de Talent Manager. Astfel, Marcel Radu a renunțat la postul de la Antena 1 pentru a fi Talent Manager la ProTv, în timp ce reprezentanții Antena 1 au ales-o pe Augusta Lazarov pentru aceeași funcție. 

Marcel Radu a plecat de la Antena Group și a decis să se alăture echipei de producție a Pro TV, începând cu septembrie 2015. În această poziție, Marcel Radu va fi responsabil cu strategia de dezvoltare a rețelei de celebrități și managementul portofoliului actual de vedete. Totodată, va fi responsabil și cu negocierea și conformitatea contractelor celebrităților Pro TV.

„Pentru mine, faptul că mă alătur liderului televiziunilor din România este o mare responsabilitate şi onoare. Mă voi folosi de toată experienţa acumulată în timpul celor 11 ani de televiziune şi voi continua să dezvolt şi să consolidez portofoliul de vedete Pro TV. Mă voi ghida după principiile pe baza cărora am construit toate relaţiile de colaborare de până acum, respectiv încredere, respect şi seriozitate. Mă mândresc cu faptul că în ceea ce am făcut am pus toată energia şi creativitatea mea şi cred că acestea sunt lucrurile care m-au adus până în acest punct. La fel voi face şi de acum înainte, alături de Pro TV, noua mea echipă“ , a declarat Marcel Radu.

Marcel Radu are o experiență de peste 11 ani în televiziune, dar și o înțelegere a oportunităților și intereselor celebrităților, pe care le-a aprofundat în ultimii 2 ani ca Talent Manager în Antena TV Group, se arată într-un comunicat de presă al ProTv.

În locul său, la Antena 1, a venit deja, din 3 iulie, Augusta Lazarov, care deținea (și va continua să dețină) funcția de Head of Entertainment al televiziunilor aflate sub umbrela Antena Group, poziție pe care o ocupa din februarie 2010. Augusta Lazarov a început colaborarea cu Antena 1 în 2002, cu emisiunea „Babilonia” și, în prezent, este directorul de program al mai multor show-uri difuzate de Antena 1, între care și „Te cunosc de undeva”.

„Sunt onorată că am fost numită în această funcție, mai ales că este vorba de o responsabilitate mare, aceea de a prelua cea mai importantă echipă de vedete pe care a deținut-o vreodată un grup de televiziuni din România. Avem proiecte noi pentru toamnă, vom dezvolta această strategie de a deveni cel mai important furnizor de show-uri de divertisment din România, ceea ce presupune, desigur, o colaborare strânsă cu cele mai importante vedete ale momentului. Oamenii, fie că este vorba de cei care apar pe sticlă sau de cei din spatele camerelor de luat vederi, sunt cel mai important atu al nostru”, a declarat Lazarov.

(Foto: Facebook Marcel Radu și Facebook Augusta Lazarov)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •