Transformă-ţi visele în realitate la Start Me Up

Au început înscrierile la cea de a doua ediţie Start Me Up, şcoala de antreprenoriat în care 25 de tineri care îşi doresc să pornească la drum pe cont propriu vor învăţa cum să îşi transforme visele în realitate. În perioada 21 – 27 iulie, Pensiunea Speranţa din Predeal găzduieşte singurul program autohton în care participanţii generează idei şi dezvoltă concepte viabile de business alături de antreprenori şi investitori consacraţi. Tinerii pregătiţi să îşi transforme pasiunea în carieră se pot înscrie pe site-ul programului http://akcees.com/startmeup.

SMU Startup Your DreamsLa Start Me Up participanţii vor învăţa care sunt paşii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a-şi dezvolta propriile afaceri. Aceştia vor genera idei viabile, vor dezvolta concepte de business şi le vor prezenta la final în faţa unui juriu de specialitate.

Fiecare zi a evenimentului este dedicată unui anumit aspect al dezvoltării unei afaceri. Astfel, tinerii prezenţi vor începe cu un proces de generare şi selecţie de idei, vor continua cu analiza pieţei şi a modalităţilor de finanţare pe care le pot accesa, vor schiţa un plan de afaceri şi îşi vor pregăti prezentarea propriului proiect. La final, echipele au ocazia să îşi prezinte proiectul în faţa investitorilor şi să primească feedback şi păreri avizate din partea acestora.

Şi în acest an, echipa Akcees păstrează ingredientele din reţeta succesului: un trainer internaţional, antreprenori şi investitori consacraţi, mentori de excepţie şi participanţi de calitate, toate acestea făcând din Start Me Up o experienţă antreprenorială care nu trebuie ratată.

Pe parcursul evenimentului participanţii vor avea ocazia să lucreze alături de unii dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din România printre care se numără Dragoş Anastasiu (investitor, Preşedinte Eurolines şi TUI Travel Center), Bogdan Iordache (Co-Fondator How to Web şi TechHub) sau Daniel Dragomir (Co-Fondator şi CEO TechHub). Daniel Ramamoorthy, director al grupului de investiţii Phoenix Group, consultant pentru start-up-uri şi antreprenor serial, revine ca trainer în cadrul programului.

În plus, ineditul acestei ediţii constă însă în organizarea unei campanii naţionale de promovare a antreprenoriatului: Caravana Start Me Up. Între 20 iunie şi 4 iulie, echipa Akcees va susţine workshop-uri despre antreprenoriat şi va aduce în faţa audienţei antreprenori de succes în 8 oraşe din România: Bucureşti, Timişoara, Cluj, Sibiu, Braşov, Constanţa, Galaţi şi Iaşi.

Antreprenori şi investitori importanţi din România au ales să se alăture acestei campanii naţionale de susţinere a antreprenoriatului şi să împărtăşească tinerilor propriile experienţe. Printre aceştia se numără Mihai Rotaru (Fondator Clever Taxi), Ştefan Szakal (Co-Fondator X3, [e-spres-oh] şi Ctrl-D), Philipp Kandal (CTO şi Co-Fondator Skobbler), Radu şi Ioana Hasan (Co-Fondatori Smart Bill) sau Răzvan Gîrmacea (Fondator Monitor Backlinks). Lista completă a invitaţilor la fiecare dintre evenimentele organizate în cadrul Caravanei Start Me Up este disponibilă online pe site-ul evenimentului http://akcees.com/startmeup/caravana.

„Prima ediţie Start Me Up s-a bucurat de un succes răsunător şi am primit un feedback excelent din partea participanţilor şi invitaţilor deopotrivă. Rezultatele nu au întârziat să apară şi, la un an după eveniment, impactul acestuia este vizibil. Fie că îşi dezvoltă în prezent propriile start-up-uri sau că acumulează experienţă şi se pregătesc să pornească la drum pe cont propriu, ne mândrim cu o comunitate excepţională de alumni Start Me Up, tineri ale căror poveşti de succes merită spuse mai departe. Ne propunem ca a doua ediţie a evenimentului să aibă rezultate cel puţin la fel de frumoase şi să reprezinte pentru participanţi o experienţă unică ce are puterea de a schimba vieţi.”, a spus Irina Nicoleta Scarlat, Co-Fondator Akcees şi Project Manager Start Me Up.

Tinerii pasionaţi de antreprenoriat care vor să înveţe cum să pornească la drum pe cont propriu se pot înscrie completând formularul de aplicaţie disponibil la http://akcees.com/startmeup. Persoanele care se înscriu înainte de data de 10 iunie beneficiază de un discount de 10% şi o invitaţie la sesiunea de training Enterprise You, program de training pan-european organizat de Akcees pe 14 şi 15 iunie la TechHub Bucharest.

Taxa de participare este de 340 EUR la cursul BNR din ziua efectuării plăţii şi include participarea la eveniment şi toate materialele de training, cazare 6 nopţi în regim all-inclusive la Pensiunea Speranţa din Predeal, mentorat gratuit un an după eveniment, includerea în comunitatea Akcees şi discounturi la evenimentele Akcees şi evenimentele partenere.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •