Ultimele zile de înscrieri Early Bird la Forumul „Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2013”

Acumen Integrat anunta ultima saptamana de inscrieri cu taxa redusa Early Bird la Forumul „Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2013”, organizat in perioada 11-13.04.2013, la Bucuresti, Hotel Intercontinental.

Forum AI 2Anul acesta, Forumul isi propune sa reuneasca profesionisti, manageri, antreprenori, specialisti, practicieni cu interes in strategie, planificare strategica si Balanced Scorecard, atat din sectorul privat cat si din cel public, pentru a dezbate teme de interes comun. In cadrul evenimentului se vor prezenta cele mai recente initiative, studii de caz si bune practici locale si internationale, construind astfel o sursa de cunoastere, inspiratie si networking pentru participanti, vorbitori si parteneri.

Keynote speakerul evenimentului este Ahmed AbdulSalam Kazim, Director – Strategy & Corporate Excellence Department, DUBAI CUSTOMS, UAE. Ahmed AbdulSalam Kazim isi desfasoara activitatea in cadrul Dubai Customs ocupand functia de Director al Departamentului de Strategie si Excelenta Corporativa. Este membru al Comitetului de Planificare Strategica pentru Departamentul Economic si Departamentul de Siguranta in cadrul Guvernului din Dubai, unde contribuie la dezvoltarea si imbunatatirea obiectivelor strategice pentru cele doua sectoare.

La eveniment si-au confirmat prezenta ca vorbitori manageri de strategie si de resurse umane din companiile Tractebel Engineering, Tarom, Net Brinel, INTEGERPERFORM CEE.

In prima zi a evenimentului, 11 aprilie, 2 workshop-uri se vor desfasura in paralel: primul dintre ele abordeaza tema Dezvoltarea si implementarea unui sistem de management al performantei bazat pe arhitectura Balanced Scorecard, iar cel de-al doilea Formularea si implementarea strategiei la nivel departamental.

In 12 aprilie, a doua zi a evenimentului, se va desfasura conferinta structurata pe 2 module: prima parte a zilei vor fi prezentate studii de caz despre Strategie si planificare strategica, iar a doua parte a zilei despre Sisteme de management al performantei bazate pe Balanced Scorecard. Fiecare modul se va incheia cu cate un panel de discutii.

13 aprilie, a treia zi a Forumului, aduce in prim plan workshop-ul de jumatate de zi Friday Night at the ER©, apreciat de participantii editiilor trecute pentru capacitatea de a dezvolta aptitudini precum: gandire sistemica, munca in echipa, leadership, managementul schimbarii si al performantei.

Informatii despre program, vorbitori si teme sunt actualizate pe www.forum.kpis.ro, pagina dedicata evenimentului.

Pentru a participa, va invitam sa completati formularul de inscriere disponibil pe www.forum.kpis.ro pana pe 4 aprilie. Termenul limita pentru a beneficia de reducerile in regim Early Bird este de 22 martie!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •