Un nou director general pentru Facilitec România

Vasile Mocanu, director general facilitec

Grupul spaniol Mantor, lider pe piața imobiliară din România, anunță numirea dlui. Vasile Mocanu în funcția de Director General al Facilitec, divizia de facility & property management, începând cu luna mai a acestui an.

Dl. Vasile Mocanu va avea ca principale responsabilități consolidarea poziției Facilitec pe piața din România și dezvoltarea unei strategii de business competitive, care să ducă la îndeplinirea obiectivelor stabilite de Grupului Mantor.

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul facility & property management pentru industrii precum retail, petrol și gaze sau banking, anterior poziției de Director General al Facilitec, Vasile Mocanu a deținut funcția de Director Operațiuni în cadrul Mega Mall București. Pe parcursul carierei sale, Vasile Mocanu a activat în funcții de conducere și a gestionat proiecte complexe de management al facilităților în cadrul unor companii precum Eni Group, BCR Real Estate Management și GE Money România/GE Garanti Bank România.

„Această nouă poziție este o onoare dar și o provocare totodată, Grupul Mantor și Facilitec fiind un exemplu perfect de lider de piață, cu o echipă tânără și dinamică formată din profesioniști pasionați de industria imobiliară.  Mă bucur să spun că împărtășim aceeași viziune asupra standardelor înalte ale serviciilor oferite în acest domeniu și îmi propun ca, din funcția de Director General, să îmi concentrez întreaga experiență pentru dezvoltarea strategiei Facilitec pentru zona de birouri și retail”, declară Dl. Vasile Mocanu, Director General al Facilitec România.