Webinariile, cel mai modern instrument de follow-up

Webinariile, cel mai modern instrument de follow-up

Compania MMM Consulting a introdus în cadrul cursurilor deschise pe care le organizează, opțiunea gratuită a webinariilor ca instrument de follow-up, potrivit unui comunicat al companiei, remis Manager Express.

Madi Rădulescu

“Spre deosebire de cursurile in-house, unde am avut mereu o abordare integrată şi unde învăţarea nu s-a terminat la finalul celei de-a doua sau a treia zile de curs, la cele în sistem deschis ne-a fost greu să integrăm o zi de follow-up din cauza disponibilităţii reduse a participanţilor”, declară Madi Rădulescu, Managing Partner MMM Consulting.

„De-a lungul anilor am încercat diverse metode, astfel încât învăţarea să nu se reducă la două zile şi ne bucurăm să putem introduce, pe lângă alte sisteme deja existente, şi webinariile, în sprijinul dezvoltării profesionale a cursanţilor noştri. În calitate de arhitecţi ai învăţării nu vrem să mergem să livrăm informaţii şi să plecăm. Ne dorim să producem o schimbare de atitudine şi o creştere vizibilă a capabilităţilor participanţilor noştri”, a mai precizat Madi Rădulescu.

Webinariile sunt pentru MMM Consulting o variantă flexibilă, uşor de administrat şi care răspunde nevoilor participanţilor. Fiecare participant la unul dintre cursurile deschise îşi poate alege ziua şi ora în care să discute cu trainerul progresele făcute, dificultăţile întâmpinate şi noile obiective pentru dezvoltare. De asemenea, întreaga grupă se poate întâlni într-un astfel de cadru virtual, câteva ore sau o întreagă zi, pentru a face schimb de informaţii.

Detalii despre programul cursurilor deschise, pe site-ul oficial ->>

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •