Yusuf Önder Eren, noul CEO al TotalSoft

Yusuf Önder Eren, noul CEO al TotalSoft

TotalSoft anunță numirea lui Yusuf Önder Eren în funcția de Chief Executive Officer, pentru a gestiona planurile de dezvoltare la nivel internațional ale companiei și creșterea acesteia pe termen lung. Yusuf Önder Eren îl înlocuiește pe Liviu Drăgan, care va continua să facă parte parte din organizație, în calitate de membru al Consiliului de Administrație.

Yusuf Önder Eren, care preia conducerea operațiunilor TotalSoft, aduce peste 40 de ani de experiență în managementul afacerilor, ocupând anterior funcții executive în mai multe companii internaționale. Acesta este membru în Consiliul de Administrație al TotalSoft din luna septembrie a anului trecut, precum și membru în Consiliul de Administrație al Logo de șapte ani. Cariera și proiectele sale de succes cuprind dezvoltarea și extinderea pe noi piețe ale unor companii din domenii precum IT, energie, construcții și retail.

“Dorim să-i mulțumim lui Liviu Drăgan, unul dintre pionierii sectorului IT din România, care, împreună cu o echipă excepțională de profesioniști, a dezvoltat TotalSoft într-o companie solidă și de încredere, cu o puternică reputație în piață”, a declarat Tugrul Tekbulut,‎ Președinte al Consiliului de Administrație, Logo, compania care deține TotalSoft.

Logo Yazılım A.Ş, cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, cu o echipă de aproape 600 de angajați și 800 de parteneri de afaceri, a achiziționat TotalSoft în toamna anului trecut, ca parte a strategiei sale de a se extinde la nivel global.