Termeni și condiții

Termeni si conditii generale de utilizare „managerexpress.ro”

„Termenii si Conditiile generale de utilizare” stabilesc termenii si conditiile generale de utilizare a site-ului managerexpress.ro” de catre potentialii vizitatori sau beneficiari.

„managerexpress.ro” (in continuare denumit „Site” sau „managerexpress.ro”) este o platforma online dezvoltata de SC Easy Express SRL (denumita in continuare „Easy Express SRL”) care are ca principal obiect de activitate prezentarea de stiri, articole, interviuri si orice alte materiale jurnalistice.

S.C. Easy Express S.R.L., este o persoana juridica, avand sediul in Soseaua Colentina 22, cod postal 21179, sector 2, Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr: J40/266/2015, avand CIF RO33964622.

Obiectivul Site-ului

Obiectivul managerexpress.ro este de informare, de a prezenta stiri, articole, interviuri si orice alte materiale jurnalistice in domeniul economic, business si antreprenorial. Site-ul permite abonarea la un serviciu de newsletter, dar nu permite inregistrarea de conturi de utilizatori.

Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest Site este detinut de Easy Express SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Easy Express SRL, titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate.

Este strict interzisa folosirea acestui Site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Easy Express SRL sau a marcii Manager Express.

Datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul / acceptul dumneavoastra, daca sunt oferite cu buna stiinta, de buna voie, din proprie initiativa, fie la solicitarea managerexpress.ro, de exemplu prin unul dintre formularele on-line utilizate, respectiv formularul de abonare la newsletter (bineinteles, doar dupa ce ati optat sa primiti aceste newslettere), participarea la sondaje si concursuri, prin completarea datelor in formularul de inregistrare cont pe website-ul managerexpress, etc.

Datele personale pe care managerexpress.ro le prelucreaza sunt:

  • Numele (complet sau partial)
  • Adresa de e-mail

Managerexpress.ro nu va prelucra datele dumneavoastra personale decat in masura in care acest demers este necesar indeplinirii scopurilor mai sus mentionate, cu respectarea masurilor legale de securitate si confidentialitate a datelor.

In vederea realizarii scopurilor mentionate, managerexpress.ro va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe toata perioada desfasurarii activitatii managerexpress.ro pana in momentul in care dumneavoastra, sau reprezentantul legal / conventional al dvs., veti exercita dreptul de opozitie / de stergere (cu exceptia situatiei in care managerexpress prelucreaza datele in baza unei obligatii legale sau justifica un interes legitim). Ulterior încheierii operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, dacă dumneavoastra sau reprezentantul legal / conventional nu veti exercita dreptul de opozitie / de stergere, conform legii, aceste date vor fi arhivate de catre managerexpress.ro pe durata de timp prevazuta in procedurile interne managerexpress.ro si/sau vor fi distruse.

In calitate de utilizator al platformei managerexpress.ro, potrivit Legii nr. 677/2001, precum si, incepand cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului general privind protectia datelor, ai urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare cu privire la prelucrarea Datelor personale de catre Easy Express SRL;
  • Dreptul de acces la Datele personale, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  • Dreptul de interventie, rectificare sau stergere a Datelor personale, la cerere si in mod gratuit;
  • Dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (cu sediul in Bucuresti, sector 1, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, www.dataprotection.ro) sau justitiei, pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege;
  • Incepând cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului general privind protectia datelor, Dreptul la restrictionarea prelucrarii.

Modificari Termeni si Conditi generale de utilizare Site

„Termenii si Conditiile generale de utilizare” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Easy Express SRL in privinta utilizarii managerexpress.ro.

Easy Express SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi „Termenii si Conditiile generale de utilizare” in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa rodica.nicolae@managerexpress.ro.