5 locuri din București pe care le poți folosi pe post de birou

5 locuri din Bucuresti pe care le poti folosi pe post de birou

Dacă ai ocazia să lucrezi remote, profită de venirea primăverii și nu sta închis în casă. În București, există multe localuri care sunt prietenoase pentru cei care vin să lucrez. Cu siguranță îți dorești liniște ca să te poți concentra, însă acesta nu ar trebui să fie unicul criteriu după care îți alegi „biroul”. Îți prezentăm 5 localuri din București pe care le poți folosi pe post de birou oricând îți dorești să ieși din rutina zilnică.

1.Biblioteca Centrală Universitară Carol I

Costă 15 Lei permisul pentru 6 luni, ai internet wireless, este liniște, ai spațiu unde poți munci și o atmosferă extrem de plăcută. Un alt avantaj este că BCU este în centru, așa că de aici poți merge oriunde, însă dacă nu locuiești aproximativ aproape de centru, s-ar putea să fie o problemă timpul pe care îl pierzi în trafic. Însă uneori, chiar merită.

2. M60- situat pe Mendeleev 2. Este un bistro cochet unde găsești tot timpul oameni cu un laptop în față. Ai la dispoziție un întreg meniu ca să salvezi timpul pe care îl petreci căutând un loc pentru prânz, staff-ul este prietenos iar atmosfera e perfectă pentru o zi de lucru.

3. 14th Lane- Strada Orhideelor, nr. 15. Un local deschis recent, cu o atmosferă mai mult decât prietenoasă și cu o istorie aparte. Au preparate delicioase, iar spațiul este luminos, deschis și aerisit. Tot ce ai nevoie pentru concetrare, creativitate și o zi altfel.

4. J’ai Bistrot. Un local boem și plin de verdeață, dacă alegi să stai în grădină. Un meniu plin cu toate bunătățurile la care te poți gândi, aer curat și lumină naturală. E ca într-un parc, doar că ai prize, internet și poți oricând să îți comanzi ceva de mâncare sau de băut. O alegere inspirată pe care o fac mulți freelanceri din București.

5. Ramayana- una dintre cele mai intime ceainării din București, un decor îmbietor și liniște cât cuprinde. Au separeuri, astfel încât să nu fii tentat să te lași prins în conversațiile vecinilor. Chelnerii apar doar când îi chemi, iar meniul lor este stufos și delicios.

Sursa foto: Unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •