„Autobuzul cu jazz” – invitaţie la Deva Jazz Festival

"Autobuzul cu jazz" - invitatie la Deva Jazz Festival

Un autobuz în care o trupă va cânta jazz pe liniile de transport în comun va fi una dintre formulele de promovare a ediţiei din acest an a Deva Jazz Festival, manifestare ce va avea loc în Parcul Cetăţii Deva la sfârşitul lunii august.

La prima călătorie cu acest autobuz a luat parte şi primarul municipiului Deva, Florin Oancea, care a apreciat că iniţiativa organizatorilor de a-şi face o astfel de reclamă a fost primită foarte bine de către oameni.

„Împreună cu trupa ,,Alin Gheju Quartet” am urcat în ,,Autobuzul cu jazz” pentru ca devenii să aibă ocazia să asculte live o parte din repertoriul pregătit de organizatorii festivalului pentru iubitorii acestui gen de muzică”, a notat vineri Oancea pe pagina sa de socializare. Acţiuni de promovare a festivalului de jazz vor mai avea loc pe traseele locale de transport, ele fiind completate de minirecitaluri ce vor fi susţinute de vineri, până joi, 29 august, în Piaţa Cetăţii, Piaţa Victoriei şi Piaţa Unirii din Deva, în general la orele după-amiezei.

Duminică, 25 august, la ora 14,00, trupa ,,Alin Gheju Quartet” va concerta la Castelul Corvinilor de la Hunedoara. Deva Jazz Festival va avea loc în zilele de 30 august, 31 august şi 1 septembrie 2019, începând cu ora 19,00, în Parcul Cetăţii din Deva.

Nume cunoscute şi recunoscute la nivel mondial vor asigura line-up-ul acestei ediţii iar momentul de vârf al festivalului va fi apariţia pe scenă a „reginei muzicii soul”, Martha High, împreună cu The Soul Cookers, a informat Primăria Deva. Evenimentul va oferi şi alte surprize: workshopuri şi ateliere muzicale pentru copii, expoziţie de fotografie, lansare de carte şi expoziţie de sculptură, târg de viniluri etc. Accesul publicului este gratuit la toate manifestările culturale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •