Avanpremieră ”Să nu mă uiți!”. Parodia vieții de după căsătorie

Pe 4 aprilie, iubitorii de teatru sunt așteptați la avanpremiera ”Să nu mă uiți!”, un spectacol amuzant și profund despre transformările relațiilor de iubire. 

”Să nu mă uiți!” este o parodie hilară despre lipsa de comunicare care se instalează în cuplu, după căsătorie. Bazat pe piesa de teatru ”Talk Show” scrisă de Ștefan Caraman, spectacolul regizat de Alex Vlad aduce în atenția spectatorilor caracterul efemer al iubirilor care se doresc a fi eterne.

”Ne-am unit fără să ne asumăm nicio obligație; pentru că ne iubeam. Acum vin pretențiile? Chiar te întreb foarte serios: de ce îmi reproșezi că nu te mai iubesc? În virtutea cărei logici? Cărui legământ?”, este moto-ul spectacolului.

”Să nu mă uiți!” realizează o caricatură a drumului parcurs de soț și soție într-o căsnicie în care, din cauza lipsei de comunicare, intervine rătăcirea față de partener. O dramă cu accente comice, în care hazul și tragicul se nasc din universalitatea neînțelegerilor din cuplu, reușind să-l convingă pe spectator să nu uite.

”Ce bine trebuie să fie când îți dai seama că ai găsit cele două mâini de care aveai nevoie să te ajute să muți munții din loc. Ai forță, entuziasm și speranță. Și multe visuri, construite împreună sau separat, pe care le împingeți amândoi spre îndeplinire. Apoi mâinile încep să-și piardă puterea, îmbrățișările să fie lipsite de vlagă și amnezia vă convinge să trageți în direcții opuse. Dacă nu ai uita tot ce ai simțit la început…”, spun cei de la În Culise, potrivit unui comunicat de presă remis redacției.

Un spectacol cu Florin Frățilă și Cosmina Soare, în regia lui Alex Vlad. Regia tehnică este realizată de Bogdan Ionescu și Dragoș Patraulea. Evenimentul începe la ora 18:00, în bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub).

(Foto: în Culise)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •