BikeChic de „Ziua fara autoturisme”

BikeChic de "Ziua fara autoturisme"

Ziua fără autoturisme se sărbătorește în București într-un mod inedit. Pentru că o parte dintre bulevardele centrale sunt închise astăzi, doamne și domnișoarele sunt invitate să „biciclească” cu BikeChic. Evenimentul are loc astăzi, 22 septembrie, și punctul de întâlnire este Parcul Regele Mihai I.

„Dragi #fetecubiciclete,
Va invitam la o plimbare #BikeChic in data de 22 septembrie, ca sa putem sarbatori asa cum se cuvine „Ziua fara autoturisme” in Bucuresti.
O parte dintre bulevardele principale vor fi inchise de primarie, iar noi vom profita de acest privilegiu si vom face o plimbare placuta de dupa-amiaza de toamna, pe urmatorul traseu:

Plecam din Parcul Regele Mihai I, fost Herastrau, de la intrarea Charles de Gaulle (unde ne vedeam de obicei) spre piața Victoriei, tinem Calea Victoriei, facem dreapta la Casa Armatei, trecem pe la Izvor, Piața Constituției, Piața Unirii, Piața Alba Iulia si ne întoarcem spre Unirii, facem dreapta spre Universitate și apoi pe pista înapoi spre Parcul Regele Mihai 1, fost Herăstrău.

Ramanam apoi la socializare la Roaba de Cultura, sa facem cunostinta si sa mai povestim.
Raluca Bârsan va fi gazda voastra BikeChic. 😉

Invitati cat mai multe prietene cu #biciclete, ca sa facem un grup frumos de fete care pedaleaza, pentru a le oferi si altor doritoare un exemplu demn de urmat in fiecare zi”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

BikeChic este comunitatea fetelelor cu biciclete din București. Organizează plimbari urbane si extraurbane cu scopul de a incuraja cat mai multe fete sa pedaleze.