Cele mai bune localuri cu bere artizanală din București

Cele mai bune localuri de bere artizanala din Bucuresti

Peisajul localurilor care servesc bere artizanală începe să înflorească în România și din ce în ce mai multe baruri și magazin apar în tot Bucureștiul. De regulă, barurile oferă o selecția internațională de beri, dar și un număr din ce în ce mai mare de beri produse local. Vă prezentăm o selecție a celor mai bune localuri care servesc astfel de beri din București.

Mikkeller- Bulevardul Charles de Gaulle, nr. 3 

Mikkeller este un brand faimos de bere artizanală experimentală din Copenhaga, iar barul din București are 20 de feluri de bere artizanală. Servesc și mâncare delicioasă.

Ground Zero – Strada Jean Louis Calderon, nr. 34 

Acest bar este lângă Beautyfood bistro în centrul Bucureștiului și servește bere artizanală draft marca Ground Zero, o bere artizanală care a devenit foarte populară, pe măsură ce tipurile de bere au continuat să fie din ce în ce mai diverse.

Citește și: Cum poți vizita 2 țări într-o călătorie

Fabrica de Bere Buna – Calea Victoriei, nr. 91-93 

Zaganu sunt veteranii industriei de bere artizanală, iar pe lângă berile care aparțin brandului, veți găsi și altele făcute în micro-berăriile din România, scrie BussinesReview.

La 100 de Beri – Strada Covaci, nr. 8  

Așa cum sugerează și numele, 100 de beri are peste o sută de tipuri de bere din care poți încerca. Dacă ești nesigur, poți ruga barmanul care va fi bucuros să te ajute să găsești o bere pe gustul tău.

Craft si Draft – Strada Gabroveni nr. 61 

Localizat în inima centrului vechi al orașului, Craft și Draft are 10 beri la draft și multe variațiuni de beri îmbuteliate, inclusiv branduri de bere artizanală românească. Patronii barului adaugă frecvent noi sortimente de bere în meniu.

Sursa foto: Facebook.com, Unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •