Concert Nicu Covaci și Moni Bordeianu, vineri, la Berăria H

Iubitorii rock-ului clasic pot merge, vineri, la un concert Nicu Covaci și Moni Bordeianu. Turneul național ”Vremuri – Remember the 60s” ajunge la București, în Berăria H.

Concertul va începe la ora 23:00, iar alături de Moni Bordeianu și de Nicu Covaci vor urca pe scenă Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, bass) și Roxana Zanga (tobe), Flavius Hosu, Andrei Cerbu și formatia Iron Cross.

Biletele pot fi achiziționate de AICI. Totodată, Nicu Covaci are și o rugăminte către viitori participanți la concert, pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

”Îi rog pe cei care au achiziționat bilete online sau din magazinele Diverta să facă și rezervare pentru 13 martie, pentru că e nebunie cu rezervările și n-aș vrea sa aveți surprize! Ne vedem în anii 60!”, a scris Covaci.

”Vremuri – Remember the 60s” este un concept care include înfățișarea celor doi fondatori Phoenix într-o ipostază rar întâlnită în decursul carierelor artistice, atât în ceea ce privește repertoriul cât și din punct de vedere al modalității de prezentare, după cum se arată în comunicatul de presă.

În concertele turneului ”Vremuri”, Moni Bordeianu se întoarce în fața publicului împreună cu The Beatles, Rolling Stones, The Doors, Kinks, Byrds, Yes, și cu perioada Phoenix care l-a consacrat. Într-o interpretare de excepție a unei muzici de calitate, mereu actuale, realizează un pod peste timp nu numai pentru generațiile care au trăit fenomenul anilor 60, ci și pentru ascultătorii de toate vârstele care iubesc nemuritorii rock-ului clasic.

”Toate-au fost la modă atunci,
Toate sunt la modă acum…”

(Foto: Facebook Nicu Covaci)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •