Concertul lui Marc Anthony din România, amânat pentru 2015. Vezi de ce

concert Marc Anthony Romania Bucuresti amanat

Marc Anthony și-a amânat turneul european din cauza incidentelor violente care au zdruncinat Ucraina, iar concertele care urmau să aibă loc la Moscova, Kiev, Istanbul și București au fost reprogramate pentru luna martie a anului 2015.

Astfel, concertul care urma să aibă loc în data de 19 mai la Sala Palatului, din București, a fos amânat pentru 31 martie 2015, potrivit unui comunicat remis Manager Express.

Citește și Evenimentul Born2Succeed, în weekend, la București – Află cum poți obține un bilet gratuit

„Decizia, de a amâna concertele mai sus amintite, reprezintă măsură prioritara de maximă siguranță și protecție asigurată artistului și trupei acestuia, dar și publicului care trebuie să trăiască experiență unui concert susținut într-o atmosferă relaxată și plăcută”, potrivit comunicatului.

Biletele puse în vânzare pentru concertul care ar fi trebuit să se desfășoare pe 19 mai își păstrează valabilitatea pentru evenimentul care va avea loc anul viitor.

Citește și Află ultimele tendinţe în modă şi reînnoieşte-ţi garderoba la București Mall

Totodată, „doar cei care vor opta pentru păstrarea biletelor, vor avea ocazia să-l întâlnească pe artist, la evenimentul ‘After-Party Marc Anthony’, ce se va desfășura într-un club din București. Locația petrecerii va fi anunțata la o data ulterioară”, se arată în comunicatul citat.

În situația în care clienții vor dori să își recupereze contravaloarea biletelor, se pot adresă agenției de ticketing Vreau Bilet, la punctul de vânzare bilete din Unirea Shopping Center etj.2 (București), începând cu data de 31 martie 2014.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •