Festivalul de teatru urban. Teatrul InDArt vă invită la teatru în social media

Se anunță un weekend canicular, iar cel mai bun mod de răcorire pentru iubitorii de artă urbană va fi în curtea din Carol 53, cu teatru, improvizație, muzică, expoziții.

Teatrul InDArt invită bucureștenii la prima ediție a Festivalului de teatru urban, care se desfășoară în perioada 3 – 26 iulie, în aer liber, la Carol53. Regizorul Bogdan Gagu, fondatorul Teatrului Independent InDArt, propune o variantă pentru o vară diferită în București: Festivalul de teatru urban, care poate fi găsit în social media și sub forma cu hashtag #teatrusubluna.

„Festivalul de teatru urban a apărut din dorința de dezvoltare a circuitului de artă urbană din București și aduce o ofertă pentru cei care vor căuta relaxarea și răcoarea în serile de sfârșit de săptămână ale lunii iulie: teatru în aer liber – cu o serie de piese din repertoriul InDArt, show-uri dinamice cu trupa de improvizație Grupa Mică, premiere și concerte, expoziții de pictură și fotografie ale unor tineri artiști”, spun reprezentanții Festivalului.

Regizorul Bogdan Gagu spune despre inițiativa sa că ”#teatrusublună vizează în primul rând revitalizarea comunitară, mai ales într-o perioadă în care oferta scade considerabil, oferind un spațiu de interacțiune, comunicare și exprimare prin intermediul artei. „Teatrusublună” a apărut din dorința unor oameni tineri de a consolida cultura contemporană și modul în care este ea abordată și percepută, într-o perioadă în care regenerarea culturală și artistică trec prin situații dificile.”

În fiecare seară de weekend, spectatorii vor putea veni la Carol53 încă de la ora 19.00, pentru a intra în atmosferă de festival prin expozițiile pe care inițiatorii le vor organiza. De asemenea, tot în fiecare seară de festival, după spectacole, toată lumea este invitată la concerte acustice, care se vor prelungi până spre miezul nopții în vila din strada Carol, numărul 53.

Iată programul din acest weekend:

Vineri, 17 iulie

19:00 – Vizitarea expoziției de artă

21:00 TEATRU: ”Drama Pasiunii”
O piesă de Cătălin Stelian | Regia: Cătălin Stelian

Distribuție: Adelina Mihalcea, Silvia Gagu,
Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe, Cătălin Stelian

Intrigi, iubiri, gelozii, amenințări, pasiune și artă, toate se amestecă printre actorii obligați de meserie să se suporte într-un proiect independent coordonat de un regizor dependent de artă… și calmante! Un domino de accidente comice!

22:00 CONCERT acustic de Jazz ZZAJ

Sâmbătă, 18 iulie

19:00 – Vizitarea expoziției de artă

21:00 – Show de improvizație cu Grupa Mică
Distribuție: Cristi Martin, Gabriel Bârsan,
Alexandru Zob, Alexandru Sabău, Alexandra Timofte

22:30 – ZIUA CASEI Carol53 – program special

Duminică, 19 iulie

19:00 – Vizitarea expoziției de artă

21:00 – TEATRU: PREMIERĂ ”RED”
O piesă de John Logan | Regia: Bogdan Gagu

Distribuție: Cătălin Stelian și Alin Brancu

O piesă puternică despre artă și despre consum, despre evoluția societății și mai ales despre lucrurile importante care contează în viață. Lasă prejudecățile acasă și descoperă viața din artă.

22:00 CONCERT gospel NEW LEVITES

 

Piesele de teatru pe care bucureștenii le vor putea urmări în luna iulie fac parte din repertoriul Teatrului InDArt, unele jucându-se deja de mai mult de doi ani cu casa închisă. Spectacolele vor începe la ora 21:00 și se vor desfășura în aer liber, în curtea vilei din Strada Carol, numărul 53. Detalii despre spectacole și evenimente se vor putea face la numărul de telefon 0727.721.722.

(Foto: www.indart.ro)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •