Cum imposibilul devine posibil, Robert Anthony

Cum imposibilul devine posibil

Cum imposibilul devine posibil

Multe din marile descoperiri ale lumii au fost iniţial respinse cu încăpăţânare de către comunităţile ştiinţifice, iar aceia care au făcut descoperirile au fost ridiculizaţi şi chiar judecaţi ca fiind şarlatani şi speculanţi. Christopher Columbus a îndurat atacuri dure pentru că a îndrăznit să creadă că Pământul este rotund.

Bruno a fost ars pe rug deoarece a avut curajul să susţină ideea conform căreia Pământul nu era centrul Universului. Fraţii Wright au fost ridiculizaţi pentru că au crezut că o maşinărie poate zbura, sfidând legile fizice cunoscute la acea vreme. Istoria este plină de astfel de exemple.

Şi în prezent comunitatea ştiinţifică tinde să repete aceleaşi greşeli, respingând tot ceea ce nu e demonstrat încă sau nu se potriveşte cadrului familiar de gândire. Dar munca şi inspiraţia unor genii precum doctorandul în psihologie comportamentală, Robert Anthony, scot la iveală o realitate inconstestabilă:  imposibilul nu înseamnă nimic.  Aşadar, uită fizica învăţată în liceu şi deschide-te infinitelor posibilităţi de care Universul abundă.

Este posibil ca informaţiile în posesia cărora urmează să intri să te şocheze. Dar acest impact este necesar pentru ca tu să-ţi înţelegi cu adevărat potenţialul şi apoi să înveţi să-l pui în mişcare.

Gândirea şi emoţiile direcţionează puterea. Ele se concretizează în lucruri, evenimente, oameni pe care îi atragem în viaţa noastră, prosperitate, boală, vindecări spontane, dragoste, sărăcie, ghinion, noroc, măriri de salariu, datorii ş.a.m.d. Nu există altă cale decât aceasta! Cum imposibilul devine posibil te învaţă pas cu pas tehnici fundamentale de NLP (programare neurolingvistică) pentru activarea propriului potenţial şi o reproiectare miraculoasă de destin!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •