Noul Suzuki Vitara: Prețuri, motorizări și echipări

Noul Suzuki Vitara va putea fi cumpărat, în România, începând cu 1 aprilie. SUV-ul va fi disponibil în patru niveluri de echipare: Cool, Passion, Spirit şi Luxus, cu prețuri pornind de la 14.100 Euro (TVA inclus). 

Disponibil în România de la 1 aprilie, SUV-ul celor de la Suzuki are dimensiuni mai compacte, un design puternic, iar producătorii spun că siguranța pasagerilor este unul din principalele aspecte de care s-a ținut cont la dezvoltarea noului model.

Aspect

Încă din faza de dezvoltare, noul Vitara a fost conceput pentru a-I permite clientului să-și personalizez acest model în funcție de necesitățile personale.

În prezent, noul Vitara este disponibil în șase culori de caroserie, dar și opt combinații bi-ton. Atât interiorul, cât și exteriorul beneficiază de numeroase opțiuni de personalizare, iar pachetele Urban sau Rugged oferă o notă distinctă suplimentară.

Pachetul Urban include eleron hayon tip sport, bandouri laterale cromate, ornamente proiectoare ceață cromate, iar pachetul Rugged vine cu scuturi de protecție de mari dimensiuni integrate în parașocurile față și spate, bandouri laterale extinse de culoare neagră, ornamente proiectoare ceață de culoare neagră și protecție zonă încarcare portbagaj. Cele două pachete sunt disponibile pe echipările Passion, Spirit și Luxus.

Siguranță și echipări

O mare parte din echipamentele de siguranță sunt disponibile în standard încă de pe nivelul de echipare Cool. Noul Suzuki VItara oferă o listă completă de echipamente de siguranță activă și pasivă: airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, airbag genunchi, ABS + EBD, ESP®, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, funcţie de asistare la frânare, sistem de asistență la pornirea din rampă (HILL HOLD CONTROL), geamuri față electrice, aer condiționat, sistem Auto Start & Stop motor, oglinzi retrovizoare reglabile electric, cu degivrare.

Motorizări

Noul Suzuki Vitara este disponibil cu două motorizări: 1,6 litri benzină și 1,6 DDiS. Ambele motorizări au 120 CP și un cuplu de 156 Nm, respectiv 320 Nm. Și în ceea ce privește emisiile de noxe, noul Vitara stabilește se remarcă prin valori foarte mici. Emisiile de CO2 pentru motorul pe benzină (2WD) cu cutie de viteze manuală sunt de 123g/km, iar cu tracțiune integrală (ALLGRIP) sunt de 130g/km. În versiunea de motorizare DDiS, emisiile sunt de doar 106g/km (2WD) și 111g/km (ALLGRIP).

Prețuri

prețuri

(Foto: Suzuki)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •