Oferte în Valea Prahovei, pentru minivacanţa de Rusalii

Câţiva dintre hotelierii de pe Valea Prahovei, care obişnuiesc să-şi atragă turiştii cu oferte speciale de sărbători, au pregătit şi pentru minivacanţa de Rusalii pachete turistice dedicate acestei perioade. Turiştii însă se lasă aşteptaţi, astfel că hotelierii fac oferte de tip „last minute”.

Astfel, la Sinaia, cea mai căutată dintre staţiunile de pe Valea Prahovei, o vilă de trei stele îşi aşteaptă turiştii cu preţuri de puţin peste o sută de lei pe noapte de persoană. Iniţial, proprietarii vilei au pregătit un pachet turistic care costa 340 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare, mic dejun, grătar în aer liber, foc de tabără şi distracţie cu muzică, iar în această perioadă turiştii care fac rezervări pot beneficia de oferta „last minute”, care este cu zece procente mai ieftină.

Citește și Liber în vacanţă!

Tot în staţiunea Sinaia, un hotel de trei stele are şi el o ofertă „last minute”: o cameră dublă costă 249 de lei pentru noaptea de 31 mai – 1 iunie, iar la preţul de 489 lei turiştii primesc două nopţi de cazare cu mic dejun bufet în cameră dublă, cină festivă cu program artistic în seara de 31 mai şi au acces la piscină, saună şi sală de fitness.

Şi în staţiunile Buşteni şi Azuga sunt hotelieri care au oferte speciale de Rusalii, însă numărul acestora nu este semnificativ.

În staţiunea Buşteni, două nopţi de cazare la un hotel de trei stele în această perioadă costă 210 de lei de persoană, cei care optează pentru trei nopţi urmând a plăti 290 de lei de persoană. Acest tarif include, pe lângă cazarea în cameră dublă, mic dejun, bonuri de masă în valoare de 50 de lei, internet gratuit şi acces la locul de joacă pentru copii, potrivit Mediafax.

Citește și Cum să-ți recapeți cheful de muncă după vacanță

În aceeaşi staţiune, o vilă le propune turiştilor un pachet special pentru minivacanţa de Rusalii. Pentru 325 de lei de persoană turiştii primesc trei nopţi de cazare în cameră dublă, mic dejun, bonuri de masă, preţuri preferenţiale la SPA şi discounturi la barul vilei.

La un hotel de cinci stele din staţiunea Azuga oferta specială de Rusalii are un preţ de 99 de euro pe noapte pentru camera dublă, preţul incluzând cazare, mic dejun, acces la SPA, la parcare şi la conexiunea de internet, ofertă valabilă în perioada 29 mai – 2 iunie.

(Foto: ro.wikipedia.org)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •