Samsung a lansat Notelier, un ”birou” dedicat creativității

Samsung Electronics Romania a lansat, ieri, un spațiu modern și neconvențional, care să îi inspire și să le stimuleze creativitatea celor care îi calcă pragul. ”Biroul” creativității se numește Notelier află în incinta librăriei Cărturești Verona.

Inspirat de smartphone-ul Samsung Galaxy Note 4, Notelier a fost realizat în colaborare cu designer-ul Irina Neacșu şi este dedicat tuturor celor care caută inspirație în activitățile de zi cu zi.

Notelier dispune de două zone care se întrepătrund: o platformă de fundal, care servește ca zonă de research și un perimetru lateral, care îi invită pe vizitatori să își pună în valoare ideile. Zona de research include o instalație cu leagăne, unde au fost integrate dispozitive Samsung Galaxy Note 4, care să faciliteze accesul la informații și care să îi ajute pe utilizatori să își creioneze proiectele.

Cea de-a doua zonă este cea de exprimare, unde au fost instalate mese și scaune cu un design deosebit și neconvențional, dar și panouri cu diferite imagini urbane. Toți vizitatorii pot intervini pe aceste fotografii, cu desene și mesaje inspiraționale ce pot rămâne drept sursă de inspirație pentru cei care vor trece apoi pragul spațiului neconvențional.

Ideea ”biroului” de creativitate

Samsung Mobile România a lansat, anul trecut, o campanie pe pagina de Facebook a companiei, în care membrii comunității online au fost provocați să își împărtășească ideile creative pe care și-ar dori să le pună în aplicare. Acestea au fost sursa de inspirație a designer-ului Irina Neacșu în schițarea Notelier.

„Notelier este rezultatul platformei Manifest pentru Creativitate, lansată în urmă cu doi ani. Printr-un «manifest» susținut prin mesajele inspiraționale ale unor persoane publice care au împărtășit experiențe personale legate de creativitate. Acum, Samsung și Galaxy Note 4 invită în spațiul Notelier, pe toți cei care vor să se lase inspirați în activitățile de zi cu zi,” a declarat Nicoleta Ghinea, Digital Coordinator, Samsung Electronics România.

(Foto: acasa.ro)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •