The Color Run – Cursa în culori, pe 26 aprile la București

The Color Run - Cursa în culori, pe 26 aprile la București

Pe 26 aprilie, în Parcul Tineretului din București, va avea loc prima cursă The Color Run, cunoscută și drept ”Happiest 5k on the Planet”, potrivit unui comunicat de presă remis Manager Express.

The Color Run este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea, necronometrată. Cursa are 5 kilometri, este necronometrată. În cadrul ei, la finalul fiecărui kilometru parcurs, participanții sunt vopsiți din cap până în picioare în diverse culori.

Există două reguli de bază pentru cei care participă:
1. Cursa începe în haine albe.
2. Linia de sosire se trece scăldat în culori.

The Color Run a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012, şi a crescut de la peste 50 de evenimente şi 600.000 de participanţi în 2012 la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători în 2013.
„Considerăm The Color Run™ ca fiind ”Happiest 5k on the Planet” pentru că evenimentele noastre aduc laolaltă prieteni şi membri ai familiei într-un spaţiu unic, sănătos şi distractiv”, a declarat Travis Snyder, fondatorul The Color Run.

Participanţii provin din medii demografice foarte diverse şi la fel variază şi motivele pentru care iau parte la cursă. Fără învingători sau timpi oficiali, The Color Run™ este deschisă tuturor –copii de 2 ani sau bătrâni de 80, persoane care aleargă pentru prima dată şi atleţi profesionişti
deopotrivă.

Detalii despre The Color Run România, pe site-ul oficial sau pe pagina oficială de Facebook.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •