Teatrul de pe Lipscani: ”Jocul vieţii și al morţii”, în regia lui Horațiu Mălăele

Teatrul de pe Lipscani pune în scenă, pe 22 februarie, “Jocul vieţii și al morţii”, adaptare liberă dupa “Jocul vieţii și al morţii în deșertul de cenușă”, de Horia Lovinescu. Un spectacol ce va scrie în mod sigur istorie, în regia lui Horaţiu Mălăele.

Una dintre cele mai interesante piese ale teatrului românesc contemporan, “Jocul vieţii și al morţii în deșertul de cenușă”, de Horia Lovinescu, a fost aleasă de Horaţiu Mălăele pentru a crea un nou spectacol la Teatrul de pe Lipscani.

Actorul, care semnează și regia și interpretează și rolul principal, al Tatălui, a realizat o adaptare liberă după textul lui Lovinescu, creând, astfel, un spectacol de sinteză extrem de complex.

Pentru a da viaţa personajelor spectacolului, Horaţiu Mălăele a ales tineri actori. Astfel, Ana, tânăra disputată de cei trei bărbaţi ai piesei, este interpretată de Ada Condeescu / Crina Semciuc. Abel, băiatul ascultător și obiect al dragostei Anei, este interpretat de Lari Giorgescu / Mihai Stănescu, în timp ce Cain, fratele său, fiul risipitor, este preluat de Bogdan Mălăele / Pavel Ulici. Alături de toţi aceștia se află și Un trecător, care este, de fapt, un personaj misterios, un povestitor și, în același timp, un mic demon jucăuș – rol interpretat de Mircea Constantinescu / Șerban Georgevici.

Regia spectacolului, semnată de Horaţiu Malaele, este întregită de scenografia realizată de Maria Miu.

Urmatoarea reprezentație este programată pentru 31 martie.

Biletele se pot procura de la casieria Teatrului de pe Lipscani, de luni până duminică, în intervalul orar 12:00-22:00 și online, pe www.bilete.ro.

(Foto: Teatrul de pe Lipscani)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •