Trialoguri la ARCUB: Am ales să fiu…

Pe 30 aprilie, Felicia Filip alege să fie alături de publicul bucureștean, într-o discuție intimă și relaxată, moderată de Emil Pantelimon și completată de acordurile muzicale ale violonistei Mihaela Mitrofan.

Alegerile sunt acele cărămizi, care așezate împreună îți construiesc drumul și existența. Fiecare zi a vieții tale poartă amprenta unei opțiuni personale, astfel că de tine depinde felul în care alegi să fii, în fiecare zi.

”Născută în Ziua Fericirii, Felicia Filip este una dintre personalitățile care își poartă steaua în frunte și are curaj să-și asume vârsta, succesul și eșecul. Soprana nu se teme de timp, pentru că simte că acesta i-a adus împlinirea spirituală. Despre curajul și forța de a fi sincer și mândru cu tine, cel din oglindă, vom învăța din lecțiile de viață ale acestei mari doamne a muzicii românești, care vă spune cu toată inima «Am ales să fiu…»”, au spus organizatorii despre evenimentul care va avea loc pe 30 aprilie, de la ora 19.00.

Accesul la eveniment se face în baza unui bilet de intrare, în valoare de 25 lei, care poate fi achiziţionat de la Casa de bilete ARCUB, din Str. Batişte nr.14.

Trialoguri la ARCUB

Trialoguri la ARCUB este un eveniment lansat în luna februarie 2014. Scopul central al întâlnirilor este acela de a le oferi bucureştenilor şansa de a participa la discuţii relaxate, pe teme diverse, abordate de personalităţi ale lumii culturale.

Invitații speciali ai edițiilor anterioare au fost: scriitorul Mircea Cărtărescu, poetul Mircea Dinescu, psihologul Aurora Liiceanu, dirijorul Tiberiu Soare, scriitoarea Gabriela Adameșteanu, actrița Oana Pellea, poeta Ana Blandiana, regizorul Nae Caranfil, muzicienii Mircea Baniciu și Nicu Alifantis și Radu Paraschivescu, scriitorul Costi Rogozanu și muzicianul Dan Byron.

 

(Foto: commons.wikimedia.org)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •