O nouă stațiune pe harta litoralului românesc

Investiție de peste 90 de milioane de euro într-un complex rezidențial

Un dezvoltator imobiliar va așeza în această vară o nouă stațiune pe harta litoralului românesc. La doar 1 kilometru de Olimp, primul complex rezidențial de 5 stele din țara noastră, care se vinde în regim de proprietate periodică, va fi inaugurat în iulie. Astfel, oricine poate deveni proprietarul unui apartament, o săptămână în fiecare an, pentru o sumă care pornește de la 2.500 euro. Până acum, peste 3000 de persoane au îmbrățișat această idee.

Un loc de vis

Complexul este amplasat într-un cadru unde Marea Neagră întâlneşte lacul Tătlăgeac, mărginite de pădure.

Amplasat pe o suprafață de 58.000 de metri pătrați, complexul va cuprinde şapte clădiri cu peste 1.000 de apartamente de tip condo, piscine, amenajări peisagistice, terenuri sportive, cluburi, baruri, parcare și plaja privată de tip blueflag. Primele 540 de apartamente vor fi finalizate până în vara aceasta. Chiar din iulie, vor exista peste 60 de posibilități de distracție și animație (pescuit, tenis de câmp, baschet, volei, echitație, yachting, parașutism, pilotaj etc.).

Ulterior, până în iunie 2016, vor fi gata și celelalte apartamente, hotelul și centrul de sănătate. Complexul va avea facilități care până acum puteau întâlnite doar în străinătate, cu accent pe cele dedicate exclusiv copiilor.

Investiția totală se ridică la peste 90 de milioane de euro și va crea sute de noi locuri de muncă. Managementul va fi realizat de o echipă din Turcia.

Investiție de viitor

În fiecare an, timp de o săptămână, proprietarul va avea aceleași drepturi ca în cazul proprietății tradiționale, cu posibilitatea de a o închiria, vinde sau lăsa moștenire. Astfel, cheltuielile inițiale s-ar putea amortiza în cel mult opt ani. Mentenanța anuală îl costă pe proprietar până la 75 de euro, potrivit contractului de vânzare-cumpărare.

Citește și Cum poți fi proprietarul unei case de vacanță o săptămână pe an

Cât costă o casă de vacanță

Suma pentru o casă de vacanță la malul mării pornește de la 2.500 euro ( în extrasezon) și poate fi plătită și în rate. Apartamentele sunt de tip Condo simplu, de 32 de metri pătraţi (capacitate 2 adulți și 2 copii) sau Condo dublu, de 64 metri pătraţi (capacitate 4 adulți și 2 copii). Prețul diferă în funcție de priveliște, vederea la mare sau lac, etaj și perioada în care este cumpărat. De asemenea, proprietarii vacanțelor exclusiviste vor beneficia de discounturi de până la 40% la serviciile oferite de restaurantele din complex și de acces nelimitat la activitățile gratuite.

Două vacanțe la preț de una

Cei de la Blaxy au pregătit o oferă pentru luna martie. Dacă achiziționați acum casa de vacanță, plătind pentru o săptămână în sezonul de vârf (iulie-august), primiți, gratuit, încă o săptămână, în extra sezon (primăvara sau toamna). În acest fel, vă puteți rezerva și vacanța de 1 mai, spre exemplu.

Amănunte la 0800 672 777 sau pe www.blaxy.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •