Apocalyptica revine în România în 2017

concert

Apocalyptica revine în România pentru a sărbători în concert 20 de ani de la apariția albumului de debut – „Metallica by four cellos”. Evenimentul va avea loc pe 6 aprilie 2017, la Sala Palatului din București, anunţă infomusic.ro.

După concertele din 2012, de la București, și 2015, de la Sibiu, formația  Apocalyptica revine în țara noastră pentru a sărbători 20 de ani de la apariția albumului „Metallica by 4 cellos„. Cu acest prilej, finlandezii vor cânta integral materialul care i-a consacrat, alături de multe alte hituri Metallica. Concertul va avea loc la Sala Palatului, pe 6 aprilie 2017.

Albumul „Metallica by four cellos” a marcat debutul trupei Apocalyptica. Lansat în mai 1996, discul este o adevărată operă rock, ce a schimbat peisajul muzical al următorilor 20 de ani. Alături de acest epic album, trupa va cânta la București și reinterpretări în premieră ale pieselor „Battery”, „Nothing Else Matters si „Seek and Destroy”. Finlandezii oferă o abordare unică a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume – Metallica. Mai mult decât atât, Apocalyptica și-a creat de-a lungul anilor propriul stil, reușind să-și facă muzica remarcată și apreciată la nivel internațional.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •