Brunchissimo – noul brunch de la InterContinental

Brunchissimo - noul brunch de la InterContinental

„Conceptul de brunch a apărut pe la sfârșitul secolului XIX, ca o combinație între mic-dejun și prânz pentru duminicile în care oamenii își doreau să se întâlnească și să socializeze. De atunci, conceptul s-a reluat în marile restaurante și hoteluri”, spune Dana Chiriac Marketing & PR Manager pentru InterContinental.

Așa începe povestea ideii de Brunchissimo! pe care InterContinental a lansat-o pe 15 septembrie.

Brunchissimo! este organizat în fiecare duminică la Braseria Corso, în cadrul hotelului InterContinental București și își propune să îi îmbie pe oaspeți să socializeze într-un cadru elegant, cu preparate delicioase, gătite de bucătarul Alfonso Salvaggio și acorduri de jazz asigurate de Viorica Pintilie.

Brunch-ul de la Braseria Corso asigură, astfel, toate ingredientele pentru a petrece o duminică altfel, o duminică rafinată, cu mult bun gust (vorbim de supă de scoici, ravioli cu spanac și parmezan, prajitură cu morcovi, șampanie) și cu o „strategie” gândită chiar și pentru cei mici.

Copiii au asigurat, la rândul lor, un bruch special cu jocuri, zâne, tobogan gonflabil și ateliere în care cei mici pot, spre exemplu, să învețe cum să facă prăjituri.

Pe lângă o atmosferă plăcută, cei care vor să încerce un brunch la Corso pot participa și la tombola organizată în fiecare dumincă la braserie. Premiile diferă de fiecare dată, de la cine la Restaurantul Modigliani, acces la Health Club 22nd Floor, torture, până la cazare la Intercontinental București.

Evenimentul are loc în fiecare duminică între orele 12.00 și 16.00. Tariful este de 175 RON de persoană. Copii până la 6 ani au gratuitate, iar cei cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani tariful este cu 50% mai mic.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •