Gabriel Sincu se alătură EY în calitate de Director Executiv în departamentul de Asistenţă fiscală

 

Gabriel Sincu

Gabriel Sincu

Gabriel Sincu, unul din consultanţii fiscali recunoscuţi în România, s-a alăturat EY în calitate de Director Executiv în cadrul departamentului de Asistenţă fiscală. Gabriel are peste 16 ani de experienţă în consultanţă fiscală, contabilitate şi externalizarea serviciilor de salarizare pentru numeroase companii de mari dimensiuni.

În această nouă poziţie, Gabriel va sprijini eforturile companiei pentru a extinde cota de piaţă, portofoliul de clienţi şi pentru a consolida gama serviciilor de asistenţă fiscală.

Cadrul fiscal din România s-a modificat şi a evoluat continuu, ceea ce a determ

inat nevoia diversificării şi creşterii serviciilor de asistenţă fiscală. Companiile aflate în creştere, investitorii străini şi antreprenorii necesită consiliere de specialitate pe măsură ce activităţile lor devin mai complexe. Mă bucur să mă alătur echipei de Taxe de la EY şi să contribui la consolidarea serviciilor noastre de asistenţă fiscală pe piaţa locală„, explică Gabriel.

În calitate de Consultant fiscal şi Contabil Autorizat, el a servit un număr mare de companii româneşti şi multinaţionale, ca membru al echipei de conducere din Haarmann Hemmelrath şi Mazars România. Pe parcursul carierei sale, Gabriel a fost implicat în proiecte de asistenţă fiscală de anvergură, privind impozitul pe profit, TVA, impozitare internaţională, due diligence, şi audit fiscal. Din 2004, Gabriel este membru al comisiei de consultare din cadrul Consiliului Investitorilor Străini care revizuieşte proiectele legislative înainte ca acestea să fie avizate în Parlament.

Departamentul de Asistenţă fiscală din cadrul EY a fost întotdeauna locul ideal pentru dezvoltarea abilităţilor profesionale ale consultanţilor fiscali, datorită modului în care noi abordăm serviciile pe care le oferim clienţilor. Sunt încrezător că Gabriel va adăuga valoare echipei existente, adaptându-şi profesionalismul la standardele noastre înalte privind calitatea şi la cultura puternică de inovare pe care am cultivat-o”, spune Venkatesh Srinivasan, Partener şi Lider al departamentului de Asistenţă fiscală şi juridică, EY România.

Serviciile de Asistenţă fiscală şi conformitate sunt esenţiale pentru oferta noastră pe piaţa locală şi o componentă-cheie a organizaţiei noastre. Recesiunea a schimbat modul în care companiile abordează planificarea şi optimizarea fiscală şi, de aceea, am urmărit să ne îmbunătăţim continuu expertiza pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestora. Gabriel s-a alăturat celor 100 de profesionişti din cadrul echipei locale de Taxe şi va juca un rol de catalizator în dezvoltarea serviciilor noastre de asistenţă fiscală şi a portofoliului de clienţi”, concluzionează Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •