Instrumentele Hogan Assessments, avizate de Colegiul Psihologilor din România

HART Consulting, partenerul autorizat pentru România şi Republica Moldova pentru Hogan Assessments, anunţă că instrumentele de diagnoză Hogan Assessments au obţinut avizul Colegiul Psihologilor din România în luna iunie a acestui an.

Hogan Assessments, instrumentele premium de constientizare si dezvoltare dedicate managerilor, se bazeaza pe o practica de peste 30 de ani realizata in cele mai bogate companii din Top 500. La nivel mondial, peste 3.5 milioane de adulţi din peste 40 ţări au parcurs aceste evaluări.

În România, instrumentele Hogan Assessments sunt aduse de către HART Consulting, membru al reţelei internaţionale Hogan Assessment Systems şi partenerul autorizat pe România şi Republica Moldova, care activează pe piaţa locală din anul 2006. Pe teritoriul României, în total, au fost peste 3.500 de persoane evaluate de HART Consulting cu instrumentele Hogan Assessments şi peste peste 5.000 de rapoarte Hogan generate.

Avizul dat de Colegiul Psihologilor din România este o dovadă în plus a respectarii standardelor privind construcţia de instrumente psihologice, precum şi a utilităţii lor. Instrumentele Hogan Assessments pot fi utilizate din punct de vedere legal în evalurea psihologică realizată pe teritoriul României, putând fi utilizate de către psihologi independenţi sau organizaţionali în practica lor curentă.

Ele şi-au dovedit eficienţa şi impactul pozitiv în business prin optimizarea proceselor de selecţie, dezvoltarea angajaţilor şi a leadership-ului, coaching şi managementul talentelor. In România, peste 200 de companii utilizează în acest moment instrumentele Hogan Assessments în procesele de selecţie, talent management şi leadership development.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •