Publicis Groupe a achiziționat agenția de media Zenith România

Publicis Groupe a achiziționat agența Zenith România, informează un comunicat de presă trimis Manager Express.

Publicis Groupe a achiziționat agenția de media Zenith România

Această acțiune determină preluarea controlului majoritar asupra agenției de către ZenithOptimedia, o importantă rețea de media a grupului Publicis, în cadrul căreia Zenith România a deținut anterior statut de companie afiliată.

Zenith este una dintre principalele agenții de comunicare din România. Lansată în anul 2000, Zenith România oferă un spectru complet de servicii de media a€“ planning, buying și online, strategii de comunicare, research și evaluare ROI.

Portofoliul de clienți al agenției include branduri locale și internaționale precum Carrefour, Reckitt Benckiser, , L’Oréal, Nestlée, ING Group and Mercedes-Benz.

„Folosim în mod curent procesele, aplicațiile și instrumentele de lucru ZenithOptimedia; avem acces la informație și traininguri. Acest moment reprezintă faza finală a integrării noastre în rețeaua globală și sunt încântată să fiu parte a acestui proces. Această achiziție este dovada rezultatelor extraordinare ale agenției la nivel local dar și a interesului grupului Publicis pentru România”, a declarat Maria Tudor, Managing Director Zenith România.

Publicis Groupe este unul dintre cele mai mari grupuri internaționale de comunicare.  Grupul este prezent în 108 țări, grupul deține 60 000 de angajați.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •