TNT România: Volumele de transporturi procesate au crescut cu 20% față de 2012

TNT România: Volumele de transporturi procesate au crescut cu 20% față de 2012

TNT Romania, parte a TNT Express, liderul european în curierat și servicii logistice, a obținut recertificare TAPA A a hub-ului operațional de la Otopeni, precum și certificarea la același nivel de securitate al celorlalte a „porți” internaționale ale companiei, de la Timișoara și Cluj-Napoca, informează un comunicat de presă al companiei.

TNT Romania devine, astfel, primul integrator de pe piață locală cu 3 centre operaționale certificate potrivit celui mai înalt nivel Transported Asset Protection Association (TAPA). Odată cu această certificare, TNT Romania anunța creșterea volumelor procesate cu 20% față de anul precedent.

Certificările TAPA A obținute de cele 3 hub-uri operaționale internaționale TNT Express din România au vizat auditarea spațiilor, procedurilor de lucru și a resurselor alocate pentru recepționarea, procesarea, monitorizarea și expedierea transporturilor care tranzitează centrele operaționale ale companiei. Soluțiile informatice performanțe, completate de sisteme CCTV, creează un mediu securizat, în care fiecare expediere este scanată și procesată cu rapiditate, pentru a fi livrată în condiții perfecte la destinație.

,,Proiectele implementate  acest an au condus la creșterea nivelului de procesarea transporturilor la nivel . Astfel, numărul de transporturi care au fost preluate, au tranzitat  au fost livrate    crescut cu aproape 20%  de anul precedent. Acest lucru  încrederea clienților noștri  e misiunea noastră  le oferim cele  bune conexiuni cu piețele tinta”, a declarat noul director operațional TNT, Marius Dumitrașcu.

TNT Express este unul dintre marii integratori în domeniul serviciilor de curierat express și logistica la nivel global. Compania livrează zilnic aproape un milion de colete, documente și marfă în peste 200 de țări de pe glob. TNT Express oferă clienților săi rețele integrate, aeriene și rutiere, în Europa, China, America de Sud, Asia și Oceania și Orientul Mijlociu.

În 2012, cifra de afaceri a companiei a fost de 7, 3 miliarde de euro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •