JOBOCOP. BestJobs introduce căutarea de joburi pe Facebook Messenger

jobocop

Pentru a eficientiza interacțiunea candidaților cu platforma de recrutare BestJobs.eu, reprezentanţii platformei de job-uri au creat bot-ul Facebook BestJobs, JOBOCOP.

„Botul BestJobs a fost gândit să răspundă rapid la întrebările candidaților și să scoată informații relevante din baza noastră de date”, au spus aceştia.

Recomandări de job direct din pagina de Facebook BestJobs, prin Messenger

“Candidații BestJobs vor putea să ceară recomandări de joburi, iar bot-ul va insera în căsuța de chat Facebook anunțurile relevante locației și domeniului de activitate cerut. Pe scurt, orice căutare ai face pe site-ul BestJobs, o poți face pe chat-ul Facebook. În calitate de user BestJobs/Facebook, nu mai ești nevoit să schimbi device-ul pentru a folosi aplicația sau să deschizi alte tab-uri în browser-ul folosit. Tot procesul de căutare se poate face acum pe interfața deja familiară de Messenger. Cu această lansare vrem să facem căutarea de joburi mai accesibilă, mai rapidă, mai eficientă și de ce nu, mai prietenoasă.“ declară Călin Fusu, CEO BestJobs.

Userii care vor intra pentru prima dată în conversație cu bot-ul BestJobs vor apăsa pe butonul ‘Get Started’ din pagina de Facebook a companiei (https://www.facebook.com/BestJobs/), iar conversația se va porni automat. Aplicația cere detalii despre limbă (engleză sau română), locația și domeniul de activitate al utilizatorului, răspunsurile venind în baza informațiilor furnizate.

Citeşte şi Primul site de joburi din Europa care garantează angajatorilor numărul de aplicanţi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •