Ultimate Ears, boxe cu comandă vocală

UE Boom 2 - SIRI si Google Now Voice - Boxe cu comandă vocală

Ultimate Ears invită audiofilii să utilizeze comenzile vocale de pe dispozitivele mobile (Siri și Google Now) pentru controlul boxelor UE Boom 2 și UE Megaboom, două noi boxe cu comandă vocală. Iubitorii muzicii nu trebuie decât să-și folosească vocea pentru a avea acces la muzica lor și a se conecta la boxele UE prin intermediul Siri și Google Now.

Muzică la alt nivel

„Iubitorii de muzică pot asculta și schimba melodiile preferate stând în mijlocul unei piscine sau, de ce nu, atunci când fac sărituri de pe stânci cu boxa UE în mână. Indiferent de cât de udă, murdară sau de dificilă este situația, prin intermediul integrării Siri și Google Now utilizatorii nu mai trebuie să își ia telefoanele în mână și facă pe DJ-ii pentru a controla boxele”, a declarat Charlotte Johs, general manager al Ultimate Ears.

Citește și Spune-mi ce muzică asculți, ca să-ți spun ce fel de manager ești

Zilele în care utilizatorii erau nevoiți să folosească telefoanele pentru a căuta melodiile preferate au apus demult mulțumită comenzii vocale ce oferă acces la melodii în doar câteva secunde. Printr-o simplă apăsare a butonului Bluetooth și o scurtă confirmare vocală, utilizatorii pot da startul petrecerii fără să piardă vreun moment.