Unde greșesc peste 80% dintre companii

Companiile cauta in continuare angajati, dar ofera aceleasi salarii ca anul trecut

În ziua de astăzi nu ducem lipsă de creativitate sau pasiune, statisticile arată că motivul pentru care 82% din business-uri dau greș este de fapt cash flow-ul.

Aveți nevoie de o strategie solidă și susținută pentru a dezvolta o afacere de succes și sustenabilă, de aceea este important să arunci un ochi la cei care o pornit înaintea ta și să te interesezi, de pildă, despre statisticile din spatele mersului unei afaceri.

Conform acestora, pentru a atenua efectele unui cash flow deficitar poți apela la diverse unelte de monitorizare și analiză a acestuia. Uneltele pot fi un software potrivit, un analist potrivit pentru business-ul tau, orice te poate ajuta să înțelegi și să ai un control mai puternic asupra capitalului tău.

Tot de aici aflăm că mai mult de 60% dintre antreprenori își fac griji de unde vor reuși să facă rost de finanțare pentru a putea susține o creștere continuă a afacerii. În privința asta sunt câteva opțiuni disponibile afacerilor mici și mijlocii: împrumuturi de la bănci și alte instituții financiare, conturi de facturi de încasat, finanțare pentru comenzi, emiterea de acțiuni sau ipotecarea unor bunuri pentru asigurarea unui credit.

Un procent mare, 77%, dintre CEO, se tem că lipsa oamenilor potriviți și talentați va îngheța dezvoltarea companiei. Sfatul specialiștilor este să angajezi atunci când găsești omul de care ai nevoie, în ciuda puterii de negociere pe care acesta o va avea, pentru că așa asiguri că firma ta va avea persoana de care are nevoie.

Și nu în ultimul rând aflăm că două treimi dintre companiile care se dezvoltă rapid nu reușesc să devină sustenabile. Aici suntem atenționați că nu doar profitul este necesar pentru o companie, ci și continua inovare și dezvoltare astfel asigurând viitorul pe termen lung a acesteia.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •