Muşat şi Asociaţii lansează un program de internship

Muşat şi Asociaţii lansează un program de internship

Muşat şi Asociaţii a lansat programul de internship „Muşat & Asociaţii Mentor”, prin care îşi propune să răspundă nevoilor educaţionale ale societăţii de mâine. Dezvoltat împreună cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, prin intermediul Asociației Studenților în Drept, programul educaţional oferă studenţilor posibilitatea de a se integra în echipe de avocaţi cu experienţă.

„Muşat & Asociaţii Mentor” este un proiect destinat celor mai buni studenți la Drept din anii III și IV de studiu. Prin acest program, Mușat & Asociații oferă 10 stagii de practică plătite, care se desfăşoară pe o perioadă de patru săptămâni, începând cu 04-29 iulie 2016 şi continuând cu 01-31 august 2016.

Citește și Unde găsim talentele şi cum le atragem?

Pe parcursul internship-ului, tinerii studenţi vor primi sprijin de la avocați cu experiență, vor fi încurajați să-și dezvolte spiritul analitic, gândirea critică orientată spre rezultate de business și vor beneficia de training la fel ca și ceilalți avocați ai firmei..

Modalitatea de aplicare la programul Mușat & Asociații Mentor se realizează prin intermediul Asociației Studenților în Drept, tinerii interesați fiind invitați să îşi trimită CV-ul și scrisoarea de intenție la adresa de email office@asd-ub.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •