Utilizatorii tichetelor de masă emise de Edenred România vor putea face plăți mobile prin Apple Pay

Mastercard, Visa, Edenred, Orange si Banca Transilvania anunta lansarea Apple Pay in Romania

Edenred România, compania emitentă de carduri și tichete de beneficii pentru salariați, va lansa serviciul Apple Pay pentru tichetele de masă digitale pe care le emite în România.

Edenred România emite carduri și tichete de masă pentru aproximativ 1.300.000 de angajați în România, iar dintre aceștia peste 900.000 au optat pentru tichete de masă digitale – respectiv carduri de masă.

De altfel, Romania este în top 5 țări europene cu cele mai puternic digitalizate beneficii pentru salariați, conform analizelor Edenred, alături de țări ca Belgia, Franța sau Suedia. Tichetele de masă au făcut tranziția spre era digitală în România  începand din anul 2015, când Edenred a lansat primele carduri de masă.

Utilizatorii cardurilor de masă Edenred au realizat în 2018 peste 31.64 milioane de tranzacții cu cardurile de masă la comercianții parteneri, în creștere cu 83% față de 17.24 milioane de tranzacții în anul 2017.

Peste 80% dintre plățile cu carduri de masă Edenred în România au fost contactless, un indiciu puternic al faptului ca utilizatorii  cardurilor de masa Edenred sunt pregatiti pentru plati mobile.

«Ecosistemul beneficiilor pentru angajați este acum preponderent digital. Tichetele de masă sunt cel mai utilizat beneficiu extra-salarial din România, iar utilizatorii cardurilor de masă Edenred vor putea face plăți mobile cu ApplePay », spune Dana Sîntejudean, Director General Edenred România & Moldova.

Edenred a dezvoltat plăți mobile în mai multe țări din cele 45 în care activează, acoperind atât Apple Pay, cât și Android și Google Pay, fiind primul jucător din industrie care a lansat un portofoliu global multi-brand de soluții de plăți mobile dezvoltat pe trei continente (Europa, America Latină și Asia) încă din 2017.

Foto: Pixabay

Citește și Vodafone România lansează trei programe de resurse umane menite să sprijine femeile în dezvoltarea vieții lor personale și profesionale

  •  
  •  
  •  
  •  
  •