Credite pentru beneficiarii de subvenţii APIA

apia

Banca Comercială Carpatica S.A., membră a Grupului Patria Bank, continuă practica de creditare a beneficiarilor subvenţiilor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), în baza adeverinţelor eliberate de aceasta. Contribuind activ la susţinerea agriculturii, Carpatica oferă capitalul de lucru necesar pentru plăţile efectuate furnizorii de activitate curentă până la data încasării subvenţiilor APIA.

Beneficiarii eligibili ai acestui tip de finanţare pot fi persoanele fizice şi/sau persoanele juridice care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agricol.

În baza colaborării băncii cu APIA, agricultorii pot obţine, în avans, până la 90% din valoarea subvenţiei cuvenite, apelând la creditul oferit de Carpatica. Astfel, documentaţia pentru acest împrumut este minimă, iar solicitările clienţilor şi analiza dosarelor se finalizează cu promptitudine.

„Rrambursarea împrumutului se poate realiza fie în tranşe, fie integral, la scadenţă, în funcţie de modul de virare a subvenţiilor de către APIA. În plus, beneficiarii trebuie să ştie că, pentru rambursarea înainte de scadenţă, nu se percepe comision de rambursare anticipată”, menţionează Diana Kallos, Director General Adjunct în cadrul Băncii Comerciale Carpatica.

Citeşte şi Cum pot fermele agricole să-și sporească rentabilitatea

  •  
  •  
  •  
  •  
  •