Sfaturi pentru adăugarea de videoclipuri la strategia de marketing

Sfaturi pentru adaugarea de videoclipuri la strategia de marketing

Doriți să atrageți mai mulți consumatori cu marca dvs.? Majoritatea proprietarilor de afaceri o fac și dintr-un motiv întemeiat. Atunci când mai mulți oameni știu despre compania dvs. și văd valoarea produselor sau serviciilor dvs., este mai probabil să se aboneze la lista dvs. de e-mail și să cumpere ceva din magazinul dvs. online.

Una dintre cele mai bune modalități de a vă conecta cu potențialii clienți este conținutul video. Știați că 43% dintre consumatori susțin că vor să vadă mai multe videoclipuri de la mărci online? Dacă nu, ar trebui să vă fie clar acum că este posibil să vă sporiți exponențial vânzările, gradul de cunoaștere a mărcii și implicarea, găsind modalități creative de a adăuga videoclipuri în campaniile dvs, scrie business.com.

Cea mai bună parte a acestei strategii este că puteți utiliza conținut video pe aproape fiecare platformă de marketing. Rețelele sociale, e-mailurile și chiar promoțiile la fața locului pot beneficia de mai mult conținut video. Deoarece există atât de multe opțiuni, unele echipe de marketing se simt copleșite atunci când decid ce tip de conținut ar trebui să creeze.

Citește și: Peste o treime dintre angajaţi vor să lase în urmă programul de lucru standard 9:00-17:00

Îmbinați videoclipurile cu marketingul prin e-mail

În primul rând, să vorbim despre e-mail marketing și conținut video. Există șanse mari să aveți o listă robustă de clienți potențiali, plină de persoane interesate de produsele sau serviciile dvs. Dar doar pentru că ați reușit să vă dezvoltați lista, asta nu înseamnă neapărat că veți vedea mai mult angajament pe site-ul dvs. web.

Data viitoare când vă gândiți să trimiteți o serie de e-mailuri, luați în considerare includerea videoclipurilor în campaniile care vă cu ghiduri utile, tutoriale sau discuții generale.

De exemplu, dacă aveți un magazin de produse pentru grădinărit, vă recomandăm să le arătați abonaților cum să folosească produsele dvs. cu tutoriale detaliate, unde îi treceți prin procesul de plantare și cultivare a florilor sau legumelor.

Găzduiți evenimente live

Evenimentele live sunt un alt mod excelent de a vă dezvolta afacerea cu conținut video. Din fericire pentru dvs., există o mulțime de stiluri video din care puteți alege, în funcție de industria dvs. și mărimea mărcii.

Citește și: BestJobs: Scădere de 23% în trimestrul trei pentru joburile de management

Platformele de socializare precum YouTube, Facebook și Twitter sunt locurile perfecte pentru a găzdui evenimentul video. Unele dintre cele mai populare alegeri pe care le aveți la dispoziție includ:

  • AMA (Ask Me Anything)
  • Webinarii live + tutoriale
  • Prezentare produs
  • Actualizări de marcă
  • Conversații obișnuite (difuzare live și redare liberă a ceea ce discutați pe măsură ce oamenii se alătură)

Toate aceste evenimente diferite vă pot ajuta să atrageți mai mulți clienți noi, precum și oameni care vă urmăresc marca de ani de zile. Cheia este să vă mențineți discuțiile relevante pentru consumatorii dvs. Vreți ca oamenii să se alăture și să simtă că învață ceva, se distrează sau cunosc latura din spatele companiei dvs.

Sursa foto: Unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •