Noua funcție a fostului secretar de stat american Condoleezza Rice

Condoleezza Rice

Fostul secretar de stat american din timpul administrației lui George W. Bush, Condoleezza Rice, a devenit al patrulea membru din board-ul companiei de stocare în cloud, Dropbox, fondată în anul 2007.

Cel mai probabil, Condoleezza Rice va ajuta compania Dropbox să treacă peste scandalul în care a intrat odată cu strategia de expansiune la nivel internațional (Dropbox este interzis în China).

Citește și 5 lecții de management de la CEO-ul Dropbox

Totodată, cea care l-a salvat (sau a încercat să-l salveze) pe George W. Bush de la nenumărate episoade penibile se va ocupa și de politica de confidențialitate a companiei, în contextul în care Dropbox și-a actualizat, pe 21 februarie, normele de confidențialitate.

„La nivel de țară, avem parte de o dezbatere la nivel național pe tema modului în care să gestionăm problemele legate de viața privată. O să-i ajut pe cei de la Dropbox cu această problemă”, a declarat Rice.

Citește și Dennis Woodside lasă Motorola pentru Dropbox

Paradoxal sau nu, membrii formației Pearl Jam, care s-au declarat împotriva războiului din Irak și a lui George W. Bush, fac parte din cercul exclusivist al celor care au investit în Dropbox.

Nu mai târziu de luna noiembrie a anului trecut, Eddie Veder spunea despre invazia americană în Irak: „Încă mai curățăm mizeria pe care au lăsat-o în urmă în toți acei ani”.

Sursă: Managementtoday.co.uk

  •  
  •  
  •  
  •  
  •