Agnieszka Błaś este noul director general DHL Express România

Agnieszka Błaś este noul director general DHL Express Romania

DHL Express România are un nou director general, începând cu data de 1 iulie 2020. Agnieszka Błaś va conduce o echipă formată din peste 500 de angajați, care oferă servicii celor aproape 6.000 de clienți și care coordonează o rețea de 25 de centre de expedieri la nivel național.

Agnieszka a ocupat anterior funcții în top managementul DHL Express Polonia, fiind Director Operațional, în ultimii opt ani. S-a alăturat companiei încă din anul 2001 și are  o vastă experiență în infrastructura operațională și în procesele de vămuire.

Citește și: Provocările din departamentul de HR în contextul pandemiei și viitorul forței de muncă

„Cu o echipa de management puternică la nivel local, la care se adaugă experiența pe care Agnieszka o are în ceea ce privește procesele operaționale și având ca focus oamenii, creșterea și calitatea (People, Growth and Quality), sunt convins că DHL Express România este poziționată bine pentru a accelera creșterea pe această piață importantă pentru Europa Centrală”, a declarat John Cornish, CEO DHL Express Central Europe.

„Sunt mândră să preiau acest rol nou, alături de echipa DHL Express România care, nu întâmplător, este certificată cu distincția “Great Place to Work”. Aștept cu nerăbdare să ne dezvoltăm, să investim în continuare în angajații noștri și să ne încântăm clienții. Știu că echipa DHL este echipată cu tot ceea ce îi trebuie pentru a crea valoare și a depăși așteptările clienților. Prin investiții în capacitatea noastră operațională și consolidarea serviciului nostru, sunt sigură că vom oferi cele mai bune servicii și vom livra excelență partenerilor noștri”, a declarat Agnieszka Błaś.

Citește și: Analiza BenefitOnline.ro: ce beneficii extrasalariale și-au ales angajații în 2019 și ce bugete au alocat companiile

Fostul director general, Daniel Kearvell, care a condus operațiunile DHL Express România în ultimii opt ani, a fost promovat în funcția de VP Pricing DHL Express Europe.

Agnieszka Błaś Face parte din echipa DHL de 19 ani. Are o experiență vastă în gestionarea operațiunilor logistice și proceselor vamale internaționale. De-a lungul  carierei sale în DHL Express Polonia, a implementat un program amplu de investiții, livrând 17 locații noi  și proiectând o nouă rețea de transport domestic pentru Polonia.

Consideră un succes faptul că a construit o echipă operațioală puternică și dedicată la DHL. Este un manager matur, cu o vastă experiență în managementul echipei, construirea de parteneriate și consolidarea implicării angajaților.

Citește și: Generația Z consideră că beneficiile sunt mai importante decât salariul

La DHL Express, este facilitator și coach pentru programul intern de dezvoltare a angajaților, Certified International Specialist / Manager.

La nivel personal, iubește călătoriile în diverse părți ale lumii, pe care le surprinde în fotografii. Îi place să petreacă timpul liber citind o carte bună sau practicând un sport. Design-ul interior este, de asemenea, unul din hobby-urile ei. Este o iubitoare de teatru.

  • 8
  •  
  •  
  •  
  •