Alina Cazacu a fost numită în funcția de director de marketing al elefant.ro

Alina Cazacu este, incepand cu aceasta luna, noul Head of Marketing in cadrul elefant.ro

Alina Cazacu este, începând cu această lună, noul Head of Marketing în cadrul elefant.ro, unul dintre cele mai mari magazine online din România, cu prezență și în Republica Moldova.

Alina Cazacu a ocupat anterior poziția de Head of Digital la ProTV, până în iunie 2018. Pentru puțin timp, a testat și viața de antreprenor, deschizându-și propria agenție de marketing digital, înainte de a se alătura echipei elefant.ro. De-a lungul carierei sale, Alina Cazacu a inițiat și dezvoltat mai multe proiecte online în cadrul uneia dintre cele mai mari companii telecom din România și, de asemenea, în cadrul Pro TV, printre ele numărându-se și lansarea unei platforme video.

“Venirea mea în elefant.ro reprezintă, cumva, o întoarcere la domeniul care mi-a plăcut cel mai mult și cu care mi-am început cariera în digital – comerțul online. Simt că experiența acumulată, împreună cu specializarea în marketing digital, reprezintă un mix foarte potrivit pentru dezvoltarea brandului elefant.ro în următorii ani. Obiectivul meu aici este acela de a convinge, cot la cot cu echipa noastră, cât mai mulți oameni ca destinația lor preferată de cumpărături online să fim noi, pentru categoriile pe care le acoperim”, spune Alina Cazacu.

“Suntem bucuroși că Alina Cazacu a preluat conducerea departamentului de marketing. Numirea Alinei este încă un pas pe care îl realizăm în direcția consolidării echipei tinere, dinamice și cu ambiții mari pe care o avem în prezent”, completează Sergiu Chircă, CEO al elefant.ro.

Despre elefant.ro

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din țara noastră, oferind celor peste 1.500.000 de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele 25 de puncte de livrare din București și din țară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării, prin deschiderea unei filiale la Chișinău, în Republica Moldova – magazinul online local elefant.md.

elefant.ro are în prezent peste 250 de angajați.

Citește și: Călin Clej – noul Director de Marketing al Huawei Consumer Business Group România

  • 8
  •  
  •  
  •  
  •