Ce cărţi au cumpărat romanii în ianuarie? Top 10 elefant.ro

Ce carti au cumparat romanii in ianuarie? Top 10 elefant.ro

În topul general al vânzărilor de carte pe elefant.ro , în luna ianuarie 2017, conduc detașat doi români: Irina Binder cu Insomnii se situează pe prima poziție, în timp ce Andrei Ciobanu cu volumul aflat în precomandă în luna ianuarie, Suge-o, Andrei! a acaparat în doar o lună poziția a doua a clasamentului. Jojo Moyes s-a situat pe locul al treilea în topul general de carte, cu volumul După ce te-am pierdut.

De altfel, britanica Jojo Moyes, autoarea unora dintre cele mai populare titluri din categoria Romance, a reușit în ianuarie 2017 să acapareze nu mai puțin de 3 dintre primele 5 poziții în topul autorilor străini efectuat de elefant.ro. Astfel, fosta jurnalistă britanică a urcat pe locul întâi cu romanul După ce te-am pierdut, urmată de conaționala sa Paula Hawkins cu Fata din tren, un thriller psihologic care a și fost ecranizat în 2016. Pe locul al treilea în clasamentul titlurilor străine cu cele mi mari vânzări în ianuarie 2017 se situează Paulo Coelho cu Spioana. Locurile al patrulea și al cincilea sunt ocupate de Jojo Moyes cu romanele Ultima scrisoare de dragoste și Înainte să te cunosc.

Printre cele mai cumpărate zece titluri ale unui autor străin se numără și Elefănțelul care voia să adoarmă scris de psihologul Carl-Johan Forssen Ehrlin, o carte perfectă pentru povestea de seară, mult apreciată de părinți.

Explicarea conceptelor financiare pe înțelesul copiilor a suscitat atenția românilor, de asemenea, cartea Tată bogat, tată sărac – Educația fianciară în familie scrisă de Robert T. Kiyosaki situându-se și ea în top 10 cele mai achiziționate cărți ale unui autor străin.

În clasamentul autorilor români preferați, dupa Irina Binder și Andrei Ciobanu se situează Jamila Cuisine, un titlu al Geaninei Staicu-Avram, foarte cunoscută în comunitatea bloggerilor de gastronomie, prin intermediul canalului său de YouTube Jamila Cuisine. După Geanina Staicu-Avram cu Jamila Cuisine, autorii români care au vândut cel mai mult pe elefant.ro în ianuarie 2017 sunt Chris Simion cu scrierea Ce ne spunem când nu ne vorbim și Ioana Chicet Macoveiciuc cu Te Iubesc orice-ai face!. Ioana Chicet Macoveiciuc este journalist, blogger și autor de carte pentru părinți, “O sa te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă” fiind best sellerul toamnei 2015.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •