Bogdan Neacșu, numit Director General Adjunct al Garanti Bank

Bogdan Neacșu, fost Chief Risk Officer şi membru al Directoratului Volksbank România, a fost numit în funcția de Director General Adjunct, în cadrul Garanti Bank. Neacșu are o experiență de peste 10 ani în domeniul bancar.

În noua sa funcție, Bogdan Neacșu se va ocupa de coordonarea activităţilor în domeniul ariilor de risc – managementul riscului, control permanent, compliance şi guvernanţă corporativă, a anunţat Garanti Bank, pe 3 august, printr-un comunicat de presă.

„Acesta (Bogdan Neacșu -n.r.) îşi va exercita noile responsabilităţi după finalizarea procesului de autorizare al BNR, urmând să contribuie la creşterea sustenabilă a Garanti Bank în sistemul financiar-bancar românesc şi la dezvoltarea pieţei”, se precizează în comunicatul Garanti Bank.

Experiența lui Bogdan Neacșu

Bogdan Neacșu vine la Garanti Bank cu o experiență de peste 10 ani în domeniul bancar, deținând anterior funcția de Chief Risk Officer și membru al Directoratului la Volksbank România. Noul Director General Adjunct a absolvit Facultatea de Finanțe Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice din București în anul 2002 și si-a dezvoltat cariera în principal în zona de risc și control.

În 2004 a fost numit economist în cadrul Direcției Reglementare și Autorizare, Serviciul Reglementare prudențială bancară din Banca Națională a României. Ulterior, a ocupat diverse funcții de management în ariile de risc ale mai altor bănci.

„Bogdan Neacşu are o experienţă vastă pe zona de risc bancar, iar aportul său în cadrul Garanti Bank va fi cu siguranţă unul semnificativ. Avem certitudinea că va contribui la aplicarea filozofiei Garanti la cele mai înalte standarde”, a declarat Ufuk Tandogşan, CEO Garanti Bank.

Despre Garanti Bank România

Garanti Bank România face parte din grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneşte şi Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) şi Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deţinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai mare bancă din Turcia din punct de vedere al capitalizării bursiere. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, şi are peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

(Foto: volksbank.ro)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •