Brico Depôt România va avea un nou CEO: Adela Smeu

Adela Smeu a fost numita CEO al Brico Depot Romania

Kingfisher anunță astăzi că Adela Smeu a fost numită CEO al Brico Depôt România. Adela îi succede lui Christian Mazauric care va prelua funcția de CEO B&Q UK & Irlanda, din cadrul Kingfisher plc.

Adela este, în prezent, Director Financiar în cadrul Brico Depôt România, și s-a alăturat companiei în 2015, iar timp de opt ani a fost Director Financiar în cadrul OBI Group. În trecut, Adela a deținut funcții la United Technology Corporation Paris și PwC România.

De origine română, Adela are o bună înțelegere a nevoilor și aspirațiilor clienților la nivel local. Ea va prelua noua funcție începând cu 1 iulie 2017.

Christian Mazauric s-a alăturat Kingfisher în urmă cu 16 ani și a deținut funcții de conducere în departamentele financiare și de operațiuni din Franța, Marea Britanie și România, inclusiv Director Financiar al Castorama Franța, Director Financiar al B&Q și, cel mai recent, CEO al Brico Depôt România.

„Mi-a plăcut foarte mult timpul petrecut în România și sunt mândru de realizările pe care împreună cu echipa le-am adus în cei doi ani de la preluarea mandatului. Sunt încrezător că Adela este alegerea potrivită pentru a dezvolta compania împreună cu echipa excelentă pe care o avem aici”, a declarat Christian Mazauric.

Adela Smeu: „Vom continua consolidarea companiei Brico Depôt pe piața din România și ne dorim să fim și mai aproape de clienți pentru a le oferi constant cele mai bune soluții pentru amenajarea și renovarea locuinței”.

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grup de retail home improvement din Europa, cu peste 1.100 de magazine în 10 țări din Europa.