Coca-Cola Irlanda va avea un Country Manager român

Petre Sandru va ocupa functia de Country Manager in cadrul sistemului Coca-Cola din Irlanda.

Începând cu luna ianuarie 2017, Petre Șandru va ocupa funcția de Country Manager în cadrul sistemului Coca-Cola din Irlanda. În acest rol, misiunea sa este de a consolida business-ul local, de a asigura creșterea fiecărui brand din portofoliu, dezvoltând și implementând strategii de marketing care să răspundă la provocările pieței.

Noua oportunitate profesională vine în contextul în care, sub managementul lui Petre Șandru, Coca-Cola România a înregistrat în fiecare an rezultate foarte bune pentru toate produsele din portofoliu și a întâmpinat piața cu inovații de top.

În plus, în timpul mandatului său, echipa Coca-Cola România s-a extins treptat cu noi oameni plini de energie, care au contribuit la succesul companiei și la menținerea poziției sale de lider al pieței.

În cadrul sistemului, Petre Șandru a fost întotdeauna recunoscut pentru abordarea sa echilibrată, aptitudinile de bun lider, respectul față de ehipă și dedicarea pentru fiecare proiect. În 2015, el a obținut titlul de People Leader of the Year în regiunea Europa de Centru și de Sud-Est (formată din 23 de țări).

Petre are o experiență de peste 11 ani în cadrul Coca-Cola, fiind iniţial Brand Manager, apoi Director Operaţional pentru România şi Moldova şi Director Comercial pentru patru ţări din regiune: România, Moldova, Bulgaria şi Albania. Înainte de a se angaja la Coca-Cola, el a lucrat pentru JT International.

Petre Șandru este Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti, deţine o diplomă la New York Institute of Professional Photography, fotografia fiind și una dintre pasiunile sale.

Succesorul la conducerea Coca-Cola România și Moldova va fi anuntat în curând.

Despre Coca-Cola

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, care le oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase. Pornind de la Coca-Cola, portofoliul companiei cuprinde branduri în valoare de 20 de miliarde de dolari, printre care se numără Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apă vitaminizată, Powerade, Minute Maid, Cappy, Simply, Georgia, Dasani, Fuze Tea și Del Valle.

Compania are cea mai mare reţea de distribuţie de băuturi răcoritoare din lume, iar consumatorii din peste 200 de ţări se bucură de băuturile sale, consumul lor depăşind 1,9 miliarde de porţii pe zi.

Împreună cu partenerii noştri de îmbuteliere, suntem în top zece angajatori, având peste 700.000 de angajaţi.

În România, sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său, Coca-Cola Hellenic (CCH) România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România.