Conferinta „Cum sa faci lucrurile sa se intample?”, cu Ducu Darie

Learning Network si In Vestiar va invita la o conferinta despre influenta, Cum faci lucrurile sa se intample?, regizata cu umor, de Ducu Darie, pe data de 27 noiembrie.

ducu darie

In cadrul conferintei, veti afla cum sa castigati mintile si sufletele oamenilor si cum sa-i influentati pe cei din jur astfel incat sa scoateti de la ei scene si idei originale.

Scopul conferintei este acela de a vorbi despre abilitatea de a influenta, originalitate, conformism, adaptabilitate, flexibilitate, realitate emotionala si interactivitatea reala.

Provoaca-ti echipa, tine cont de parerile celor din jur si adapteaza-te stilului tau, lasa-te influentat in mod constructiv, dar actioneaza in stilul propriu.

Cui se adreseaza:

* celor care au rolul de a forma o echipa, dar in egala masura si celor care fac parte dintr-o echipa.
* celor care intalnesc in mediul de lucru concepte precum: influenta, creatie, originalitate.
Pentru mai multe detalii accesati site-ul oficial ->>

Taxa de participare este de 230 lei (TVA inclus)

Alexandru (Ducu) Darie a absolvit n 1983 Academia de Teatru si Film si Televiziune, Bucuresti, este Manager al Teatrului Bulandra, Presedinte al Uniunii Teatrelor din Europa, si regizor artistic pentru mai teatre din Bucuresti si Oradea.
A regizat atat in tara, cat si peste hotare, opere precum: Mizantropul, Cabala bigoților, Visul unei nopti de vara, Mult zgomot pentru nimic,Trei surori, Omul cel bun din Seciuan,etc, pentru care a primit numeroase distinctii. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •