EXEC-EDU și Learning Network organizează Strategic Leadership Forum

EXEC-EDU și Learning Network organizează pe 4 și 5 decembrie, în București, la Hilton, prima dezbatere legată de leadership-ul strategic, în cadrul Strategic Leadership Forum.

O mai bună înțelegere a leadership-ului poate face diferență atât la nivel individual, cât și la nivel de companie sau de entitate administrativă. Executivi din mediul de afaceri care demonstrează prin fapte, alături de formatori de opinie cu reputație și ținută, vor oferi răspunsuri și mai ales întrebări care îi vor ajută pe liderii locali să devină strategici.

Adică lideri de succes, pe termen lung. Invitatul special al celor două zile de forum este Luis Huete, „best management thinker” în Spania.

Viitorul e al celor care îl văd, îl anticipează și au capacitatea de a optimiza activitatea de zi cu zi, în acord cu viziunea privind viitorul. Dacă unii văd copacii, alții pădurea, liderii strategici văd și pădurea și copacii. Ei facilitează stabilitatea și funcționarea optimă pe termen scurt a organizației și, în același timp, viabilitatea pe termen lung a acesteia.

Strategic Leadership Forum își propune să deschidă conversația. Să încurajeze liderii mediului de afaceri să-și pună întrebările potrivite, mai mult decât doar să ofere răspunsuri.

Formatul evenimentului presupune două interacțiuni, pe durată a două zile, 4 și 5 decembrie 2013, la Hilton. Miercuri după-amiază (5.00-8.00 pm) și joi între 9.00 am – 3 pm.

Miercuri, un workshop MasterClass, susținut de Luis Huete, profesor IESE Business School, într-un cadru restrâns, de maxim 40 de persoane; joi forumul propriu-zis, cu vorbitori al căror succes este determinat de abilitatea lor de a vedea perspectivele pe termen lung ale afacerii, de gândirea lor strategică: Luis Huete (professor – IESE Business School), Dragoș Bucurenci (Managing Partner, Khastalia), Dan Bulucea (Country Manager România, Google),  Dragoș Petrescu (CEO, City Grill Restaurants), Monica Iavorschi (General Manager, Arctic),  Dragoș Anastasiu (Președinte, Grup Eurolines România), Lavinia Rașcă (Director General, Exec-Edu) că să menționam doar pe cei mai proeminenți.

Vor fi abordate temele majore cu relevanță în creionarea specificului leadership-ului strategic, astfel încât expunerea și participarea la sesiuni să fie cel mai bun punct de plecare pe care îl poate avea un lider care se dorește a fi strategic.

Luis Huete este considerat de 75% din managerii de top din Spania drept a€œcel mai bun gânditor în management” în această țara și este unul dintre cei mai influenți teoreticieni ai managementului. Susține cursuri la cele mai bune școli de afaceri din lume, este consultant pentru top management, speaker, autor, executive coach.

Informatii suplimentare legate de Strategic Leadership Forum pot fi găsite pe site-ul evenimentului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •