Cristian Vasile este noul Property Manager al P3 în România

Cristian Vasile este noul Property Manager al P3 în Romania

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, anunță numirea lui Cristian Vasile în calitate de Property Manager în România. Acesta va avea responsabilitatea de a gestiona depozitele din parcul P3 Bucharest – având în acest moment un total de 319.000 m2 în 12 depozite.

Vasile are o vastă experiență în managementul proprietăților, fiind implicat în ultimii 10 ani în toate aspectele de gestionare și îmbunătățire a activelor imobiliare, de la relația cu chiriașii la întreținerea clădirilor și performanța comercială.

„Credem că prin backgroundul și experiența acumulată, Cristian ne va oferi suportul de care avem nevoie pentru a continua să gestionăm cu succes proprietățile din parcul P3 Bucharest și să oferim servicii excelente pentru a sprijini activitatea chiriașilor noștri”, spune Sînziana Pardhan, Country Head P3 în România.

Cristian Vasile are o diplomă la Facultatea de Inginerie Aerospațială și o diplomă de master cu specializarea în Construcții aerospațiale, ambele la Universitatea Politehnică din București. A lucrat timp de trei ani la Arpien Aviation Services, unde s-a ocupat de dezvoltarea, coordonarea și administrarea achiziției de piese de schimb și distribuirea de piese de schimb la client. În ultimii zece ani a fost property manager la Building Support Services și White Star Retal Estate, gestionând parcuri industriale de 180.000 m2.

„Mă simt onorat să fac parte din echipa P3 în România. Este o oportunitate extraordinară să gestionez cel mai mare parc logistic din București”, spune Cristian Vasile.

P3 va livra două noi clădiri în parcul P3 Bucharest până la finalul anului și încearcă să se extindă atât în București, cât și în partea centrală și de vest a țării. este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică din Europa. Activ în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde în prezent 185 de depozite de înaltă calitate, care totalizează 3.9 milioane m² de spații în nouă țări, și un portofoliu de terenuri de peste 1.8 milioane m² care permit dezvoltarea de noi spații.